INOVAȚII TEHNOLOGICE ȘI UN DESIGN ÎNDRĂZNEȚ

Cu un design reîmprospătat și noi tehnologii, ultimele îmbunătățiri aduse noului Sorento sunt destinate pentru a stabili un nou standard de referință prin stilul de design îndrăzneț și standardele avansate de inovație. Spațiosul SUV cu șapte locuri este cuplat la noua transmisie automată cu opt trepte dezvoltată de Kia, oferind o schimbare lină a vitezelor și un mod de rulare ferm. Și îmbunătățirile nu se opresc aici - cu elemente active de siguranță și tehnologii intuitive pentru a fi conectat în permanență și a beneficia de un confort sporit în orice situație.

> ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTERUL NOSTRU

NOUA VERSIUNE GT LINE CU ASPECT SPORTIV

Pentru prima dată, noul Sorento 2018 este disponibil acum în noua versiune de echipare 'GT Line'. Inspirat de aspectul modelelor Kia GT performante, Sorento GT Line oferă spațiul și tehnologiile avansate disponibile pe modelul standard Sorento adăugând o serie de îmbunătățiri create pentru cei care doresc un design și o experiență de condus mai sportive. Exteriorul dispune de patru lumini LED pentru ceață, etriere de frână vopsite în roșu, praguri laterale proeminente și o subtilă inscripționare GT Line. În interior, remarcăm scaunele de calitate, finisate în piele neagră cu cusături argintii, padelele unice pentru schimbarea treptelor de viteză și elementele satinate cromate disponibile în tot interiorul cabinei.

TEHNOLOGII DE SIGURANȚĂ ÎMBUNĂTĂȚITE

Noul Kia Sorento este disponibil cu sistemul de ultimă generație DRIVE WISE Advanced Driver Assistance Systems (ADAS)1 - Sistemul avansat pentru asistența șoferului. Aceste tehnologii se află în centrul filozofiei Kia de a crea vehicule inteligente sigure care pot evita sau diminua efectele coliziunilor. Un astfel de exemplu este noul sistem de păstrare a atenției și de avertizare a șoferului - Driver Attention Warning (DAW) System, dezvoltat pentru a combate șoferii neatenți sau somnoroși prin alertarea acestora în cazul în care se detectează o lipsă de concentrare în timpul condusului. Printre alte sisteme de siguranță noi amintim Sistemul de păstrare a benzii de circulație (Lane Keeping Assist) și farurile cu tehnologie LED ce dispun de sistemul Dynamic Bending Light. Astfel, noul Sorento este unul dintre vehiculele cele mai sigure din clasa sa.

SISTEME INTELIGENTE DE CONECTIVITATE

Această ultimă generație Sorento dispune de sistemul de infotainment de 8.0 inch de ultimă generație dezvoltat de Kia, care, prin utilizarea cu ușurință și oferirea de informații de ghidare corecte a traseelor contribuie la atingerea unui nou nivel de excelență în acest domeniu, grație Sistemului Kia de Servicii Conectate (Kia Connected Services) oferit de TomTom®2. In plus, sunt disponibile sistemele Apple CarPlay™ și Android Auto™3 ce permit conectarea totală a smartphone-urile la sistemul de infotainment al vehiculului. Un încărcător wireless pentru smartphone se află în centrul consolei permițând încărcarea acestuia în timpul deplasării. De asemenea, există posibilitatea alegerii noului sistem audio Harman/Kardon® ce dispune de tehnologia Clari-Fi™5. Livrând 640 watt prin 10 boxe audio, cu siguranță veți avea o experiență audio incredibil de rafinată în interiorul cabinei.

RĂMÂNEŢI ALĂTURI DE NOI PENTRU MAI MULTE DETALII CAPTIVANTE!

 

DISPOZIȚII LEGALE

(1) Tehnologiile DRiVE WISE
Tehnologiile Drive Wise reprezintă sisteme de asistență și nu scutesc șoferul de responsabilitatea sa de a conduce autoturismul în permanență în condiții de siguranță. Șoferul trebuie să adapteze comportamentul rutier la posibilitățile personale de șofat, la cerințele legale și la condițiile de trafic. Tehnologiile Drive Wise nu au fost dezvoltate pentru conducerea autonomă a vehiculului. Pentru informații suplimentare, vă rugăm să consultați manualul de utilizare al autoturismului.

(2) Servicii în timp real oferite de TomTom®
Serviciile sunt oferite în mod gratuit pentru o perioadă de 7 Ani de la prima conectare a sistemului de navigație la rețeaua mobilă.

(3) Android Auto™ și Apple CarPlay™
Noul Kia Sorento este compatibil cu sistemul Android Auto™, ce a fost dezvoltat pentru a funcționa cu telefoanele ce operează cu sistemul Android versiunea 5.0 (Lollipop) sau versiunile superioare. Compatibilitatea cu Apple CarPlay™ este disponibilă pentru iPhone 5 sau cele mai noi modele. Ambele sisteme dispun de opțiunea de comandă vocală și permit șoferilor să aibă controlul volanului și să fie în permanență atenți la drum. Android Auto™ și celelalte sisteme sunt marcă a Google Inc., iar Apple CarPlay™ este marcă a Apple Inc.

(4) Sistemul Wireless de încărcare a Smartphone-ului
Încărcarea wireless este compatibilă cu telefoanele ce dispun de tehnologia Qi sau adaptor.

(5) Tehnologia Clari-Fi™
Sistemul audio premium dispune de tehnologia Clari-Fi™. Informația digitală își pierde din acuratețe în momentul compresiei MP3 a fișierelor. Tehnologia Clari-Fi™ ajută la corectarea pierderilor tonurilor muzicale înalte / joase și îmbunătățește nivelul calității audio.