Mergi la continut

Construit în Europa: Kia va dezvălui a treia generație a modelului Ceed


- Noul Kia Ceed va debuta la Salonul Auto Geneva 2018
- Alături de versiunea în cinci uși, va fi prezentată și o altă variantă de caroserie.
- Ceed a fost desenat de către centrul european de design al brandului din Frankfurt


Noul Kia Ceed își va face debutul la ediția din 2018 a Salonului Auto Internațional de la Geneva. Hatchback-ul în cinci uși va fi dezvăluit la Geneva alături de un al doilea membru al familiei Ceed.Proiectată, dezvoltată și construită în Europa, a treia generație a modelului Ceed prezintă noi tehnologii și motoare inovatoare, un design matur și atletic, pentru un stil de condus mai captivant.

Kia Ceed a fost gândit la centrul european de design al brandului din Frankfurt, Germania. Inspirat de stilul fastback al modelului Stinger, noul Ceed comunică un aspect mult mai încrezător. Proiectat pentru drumurile europene, caracteristicile de manevrabilitate ale noului model se ridică deasupra predecesorului său în termeni de  dinamism, rafinament și implicarea șoferului.

Kia a revizuit de asemenea, numele celei de-a treia generații a modelului. Prin urmare, cee’d devine Ceed, consolidând astfel reputația unui autoturism pentru Comunitatea Europeană, cu Design European (Community of Europe, with European Design).

Vânzările noului Kia Ceed vor începe în trimestrul al doilea al anului 2018 pentru piețele europene care comercializează modelul cu volanul pe stânga.

 


 

Despre Kia Romauto
Kia Romauto (www.kia.ro) este distribuitorul oficial al autovehiculelor produse de Kia Motors Corporation în România, din anul 2004. Activitatea sa este concentrată pe vânzarea, prin intermediul rețelei naționale de dealeri, a autoturismelor, pieselor și accesoriilor originale Kia. Compania distribuie în Romania direct și prin intermediul rețelei de dealeri, toată gama de autoturisme Kia.


Despre Kia Motors Europe
Kia Motors Europe este divizia de vânzări, marketing și service a Kia Motors Corporation. Având sediul central în Frankfurt, Germania, acoperă 30 de piețe de comercializare din Europa.

Despre Kia Motors Corporation
Kia Motors Corporation (www.kia.com) - un producător auto de clasă mondială a fost fondată în 1944 fiind cel mai vechi producător de vehicule cu motor din Coreea. Cele peste 3 milioane de autoturisme Kia sunt produse anual în 14 fabrici de producție și asamblare din cinci țări și sunt comercializate printr-o rețea de distribuitori și dealeri ce acoperă aproximativ 180 de țări. Astăzi, Kia are peste 51,000 de angajați la nivel mondial și venituri anuale de peste 45 miliarde USD. Este sponsorul principal al turneului de tenis Australian Open și partenerul auto oficial al FIFA - organismul de conducere al FIFA World Cup™. Sloganul brand-ului Kia Motors Corporation - "The Power to Surprise” (Puterea de a surprinde) - reprezintă angajamentul global al companiei de a surprinde prin experiențe incitante ce depășesc orice așteptare.


Pentru mai multe informații despre Kia Motors și produsele noastre, vă rugăm să vizitați Centrul nostru media global, disponibil la www.kianewscenter.com.