Mergi la continut

Kia Stinger 2018 primește premiul EyesOn Design pentru Excelențã în Design


- Mult râvnitele premii sunt selectate de lideri în design din industria auto
- Sedanul Kia Stinger este gata sã redefineascã segmentul din care face parte
- Cu noul sedan cu tracțiune spate, visele designerilor devin realitate

 

(SEUL) 12 Ianuarie 2017 - Noul sedan Stinger produs de Kia Motors a fost onorat cu premiul EyesOn Design pentru Excelențã în Design la Salonul Auto Internațional Nord American (NAIAS) de la Detroit. La un eveniment dominat de obicei de prezentãrile companiilor auto din America, Kia Stinger a furat lumina reflectoarelor.

 

 

"Am realizat foarte multe autoturisme importante și sunt mândru de fiecare dintre ele, dar Stinger reprezintã ceva special", a spus Peter Schreyer, designer șef al Kia Motors.

 

Premiul EyesOn Design onoreazã cele mai bune concepte și autoturisme produse ce debuteazã pe piața auto mondialã la Salonul Auto Internațional Nord American (NAIAS) de la Detroit. Categoriile din anul acesta includ: Concept Car; Production Car; Concept Truck; Production Truck; Innovative Use of Color, Graphics and Materials; Interior Design; User Experience Award and Designer Catalyst.
Designul noului Kia Stinger 2018  a fost supervizat de cãtre Peter Schreyer, designerul șef al Kia Motors și de cãtre Gregory Guillaume, designerul șef al Kia Motors Europe.

 

 

Debordând de putere, pasiune și performanțã, Kia Stinger 2018 este un sport sedan construit pentru un condus captivant în timp ce pasagerii sunt rãsfãțați in lux. Începând cu partea din fațã cu suprafețe netede, continuând cu pãrțile laterale zvelte și partea din spate impunãtoare, Kia Stinger emanã o încredere puternicã. Atitudinea și echilibrul vizual al noului Kia Stinger oferã un aer ce conduce mai mult cãtre eleganțã și atletism evitând agresivitatea purã. În interior descoperim un spațiu util luxos și minunat realizat. Un plan orizontal bine definit se întinde de-a lungul planșei de bord și oferã șoferului un volan gros, îmbrãcat în piele. În fața șoferului gãsim un singur panou de bord ce oferã o combinație între analog și digital. Planificat pentru a fi pus în vânzare spre sfârșitul acestui an, Kia Stinger se bazeazã pe calitatea și fiabilitatea de top oferite de Kia Motors.