Mergi la continut

MIT MOTORS INT. – premierã în România la Salonul Auto București și Accesorii


Mit Motors Int. - dealer ºi service autorizat pentru mãrcile KIA, ISUZU si MITSUBISHI participa la Salonul Auto Bucuresti si Accesorii 2015. Evenimentul se desfasoara in perioada 01 octombrie - 11 octombrie 2015, la ROMAERO Baneasa.

 

Suntem prezenti la acest eveniment cu un stand reprezentativ de masini expuse, in pavilionul H - 107.

 

În stand, clienþii vor face cunoºtinþã, în premierã în România, cu noul model KIA Sportage.

 

A patra generatie a modelului Kia Sportage se mandreste cu un design complet nou, atractiv, atat interior cat si exterior, cu o multitudine de noi dotari tehnologice avansate dar si cu o calitate mai buna. Beneficiaza de un pachet sofisticat si inovativ - de la designul distinctiv si calitatea interiorului ce ofera un confort sporit, siguranta si conectivitate pana la o serie de motoare si transmisii noi ce contribuie la imbunatatirea eficientei si performantei.

 

 

Noul Kia Sportage este aici - cu un design complet nou si tehnologie avansata. Odata cu lansarea celei de-a patra generatii, SUV-ul compact cel mai bine vandut este pregatit sa-si continue drumul datorita stilului sau distinctiv si tehnologiilor rafinate. Designul exterior indraznet transmite un sentiment de sportivitate si o energie puternica din orice unghi il privesti. Mai mult decat atat, interiorul impresionant cu design modern ofera un nou standard, dar si materiale de calitate care sa sporeasca confortul pasagerilor alaturi de spatiul mai mare si zgomotul scazut.

 

 

Beneficiind de o caroserie mai puternica si de tehnologii de siguranta active, Sportage devine cel mai sigur model. In termeni de performanta, noul Sportage ofera un comportament mai rafinat si o manevrabilitate sporita. La toate acestea se adauga o serie de tehnologii de ultima ora ce includ incarcarea wireless a telefonului, franarea autonoma de urgenta (AEB - Autonomous Emergency Braking), ce fac din ultima generatie a modelului Sportage, cel mai modern si mai inovativ din clasa sa.

 

 

Pentru prima data, Sportage beneficiaza acum de noua versiune 'GT Line'. Oferind versatilitatea modelului standard, este conceput sa se adreseze celor care cauta o experienta de condus mai sportiva. Noile lumini de ceata LED de tip 'ice-cube', jantele unice de 19 inch oferite standard, volanul imbracat in piele in forma literei D, calitatea plansei de bord si pedalele din aluminiu sunt doar cateva din dotarile oferite de aceasta versiune.

 

Noul Kia Sportage, lansat la Salonul Auto de la Frankfurt 2015, va fi disponibil, incepand cu luna ianuarie 2016, in toata reteaua de dealeri autorizati Kia Romauto.

 

Alãturi de noul Kia Sportage, nu va lipsi familia cee'd PE cu o oferta speciala - cee'd PE Gold. Rio, Soul, Venga, Optima si Sorento vor fi modelele care vor completa gama KIA. De asemenea, va fi prezent si Kia Sportage cu o oferta speciala - Sportage Gold.