Mergi la continut

Kia prezintă conceptul SP la Salonul Auto Expo 2018 din India


•    Kia Motors debutează pe 7 Februarie la salonul Auto Expo din India  
•    Premiera mondială a conceptului Kia SP sugerează planurile pentru piața SUV-urilor din India
•    Conceptul SP duce limbajul de design Kia într-o direcție îndrăzneață și sofisticată
•    Kia își prezintă planurile pentru piața indiană cu prezentarea a 16 modele globale


New Delhi, 30 Ianuarie 2018 - Kia Motors India (KMI) își va face debutul pe piața din India la salonul Auto Expo 2018 din New Delhi cu un nou concept. Kia va dezvălui prototipul SP, alături de alte 16 modele globale ale brand-ului.Inspirat din tradiția indiană și punând accent pe tehnologia avansată, conceptul Kia SP indică planurile companiei de a introduce pe viitor un SUV nou pe piața indiană. Îndrăzneț și elegant, conceptul SP combină frumusețea sofisticată, tehnologia revoluționară și funcționalitatea de top în forma compactă a unui SUV.

Alături de debutul conceptului SP, Kia va prezenta gama sa globală de automobile la Auto Expo, alături de vehiculele sale electrice, plug-in hibride și o serie de alte modele - inclusiv noul sedan sportiv Stinger. Kia Motors încearcă să reproducă succesul său global în India, pe piața auto cu cea mai rapidă creștere din lume.Han-Woo Park, președintele Kia Motors Corporation, a declarat: "Toți cei de la Kia Motors suntem extrem de mândri să facem primii pași pe una dintre cele mai mari piețe auto din lume. Și suntem aici nu doar pentru a dezvolta mașini extraordinare. Scopul nostru este de a stabili un nou standard în industria auto indiană, oferind clienților produse și servicii de clasă mondială, în timp ce ne angajăm să realizăm un schimb benefic cu comunitatea locală".Produsele premiate Kia sunt acum printre cele mai populare autoturisme din întreaga lume, fiind lăudate pentru un design atractiv, funcționalitățile de înaltă tehnologie și fiabilitate. Identitatea distinctă a designului companiei, inclusiv grila “nas de tigru”, disponibilă pe întreaga gamă de vehicule, face ca modelele brand-ului Kia să fie imediat recunoscute în întreaga lume.Conceptul SP și întreaga gamă de modele Kia vor fi expuse la standul Kia din Sala 7 a salonului Auto Expo.

 


 

Despre Kia Romauto
Kia Romauto (www.kia.ro) este distribuitorul oficial al autovehiculelor produse de Kia Motors Corporation în România, din anul 2004. Activitatea sa este concentrată pe vânzarea, prin intermediul rețelei naționale de dealeri, a autoturismelor, pieselor și accesoriilor originale Kia. Compania distribuie în Romania direct și prin intermediul rețelei de dealeri, toată gama de autoturisme Kia.


Despre Kia Motors Europe
Kia Motors Europe este divizia de vânzări, marketing și service a Kia Motors Corporation. Având sediul central în Frankfurt, Germania, acoperă 30 de piețe de comercializare din Europa.

Despre Kia Motors Corporation
Kia Motors Corporation (www.kia.com) - un producător auto de clasă mondială a fost fondată în 1944 fiind cel mai vechi producător de vehicule cu motor din Coreea. Cele peste 3 milioane de autoturisme Kia sunt produse anual în 14 fabrici de producție și asamblare din cinci țări și sunt comercializate printr-o rețea de distribuitori și dealeri ce acoperă aproximativ 180 de țări. Astăzi, Kia are peste 51,000 de angajați la nivel mondial și venituri anuale de peste 45 miliarde USD. Este sponsorul principal al turneului de tenis Australian Open și partenerul auto oficial al FIFA - organismul de conducere al FIFA World Cup™. Sloganul brand-ului Kia Motors Corporation - "The Power to Surprise” (Puterea de a surprinde) - reprezintă angajamentul global al companiei de a surprinde prin experiențe incitante ce depășesc orice așteptare.


Pentru mai multe informații despre Kia Motors și produsele noastre, vă rugăm să vizitați Centrul nostru media global, disponibil la www.kianewscenter.com.