Mergi la continut

Kia dezvăluie primele imagini ale modelului 100% electric Niro EV


- Primele imagini ale crossover-ului electric Niro arată un design sportiv și versatil   
- Debutul european va avea loc în Octombrie, la Salonul Auto de la Paris    
- Exteriorul modern și elegant este inspirat din conceptul Niro EV prezentat la CES 2018
- Noul Kia Niro EV va oferi o autonomie de 455 km*


Frankfurt, 2 Mai 2018 - Kia a dezvăluit astăzi o nouă versiune complet electrică a modelului Niro, la cea de a cincea expoziție internațională a vehiculelor electrice din Jeju, Coreea de Sud. Pregătit pentru debutul său european la Salonul Auto de la Paris din Octombrie 2018, modelul sportiv și versatil Niro EV combină plăcerea de a conduce cu utilitatea, funcționalitatea și un design care va întoarce privirile.Proiectat la centrele de design Kia din California, SUA și di Namyang, Coreea de Sud, Niro EV întruchipează spiritul practic și atractiv al unui SUV compact într-o caroserie aerodinamică cu suprafețe netede și subtil sculptate.Inspirat din conceptul Niro EV dezvăluit la ediția din 2018 a expoziției CES (Consumer Electronics Show) din Las Vegas, Niro EV prezintă o grilă a radiatorului unică, fante de admisie a aerului futuriste și lumini de zi tip LED în formă de săgeată. Niro vine cu un concept de design curat și high-tech, cu geamuri laterale conice în spate, care scot în evidență profilul elegant al modelului Niro EV, permițând în același timp un spațiu mai mare în interior datorită aripilor spate arcuite.Niro EV este pus în mișcare de un sistem de propulsie electric de ultimă generație, folosind tehnologii de producție noi, dezvoltate anume pentru modelele Kia electrice. Echipat cu un pachet de baterii litiu-polimer de 64 kWh, de înaltă capacitate, Niro EV va putea parcurge 455 km* cu o singură încărcare și cu zero emisii, sau 289 km* cu sistemul opțional de baterii de 39.2 kWh.

Niro EV demonstrează pașii importanți pe care Kia i-a parcurs în ultimii ani pentru a livra vehicule confortabile, care oferă o plăcere de a conduce sporită și care constituie viitorul în motorizarea cu emisii zero.

Niro EV va fi comercializat în Coreea în a doua jumătate a anului 2018, urmând a fi introdus ulterior pe alte piețe.Notă:
Toate datele tehnice din acest comunicat de presă reprezintă obiective de atins în așteptarea viitoarelor dezvoltări și omologări. Standardele autonomiei de rulare sunt calculate folosind procedura Harmonised Light Vehicle Test (WLTP). Toate cifrele pot suferi modificări.

 


 

Despre Kia Romauto
Kia Romauto (www.kia.ro) este distribuitorul oficial al autovehiculelor produse de Kia Motors Corporation în România, din anul 2004. Activitatea sa este concentrată pe vânzarea, prin intermediul rețelei naționale de dealeri, a autoturismelor, pieselor și accesoriilor originale Kia. Compania distribuie în Romania direct și prin intermediul rețelei de dealeri, toată gama de autoturisme Kia.


Despre Kia Motors Europe
Kia Motors Europe este divizia de vânzări, marketing și service a Kia Motors Corporation. Având sediul central în Frankfurt, Germania, acoperă 30 de piețe de comercializare din Europa.

Despre Kia Motors Corporation
Kia Motors Corporation (www.kia.com) - un producător auto de clasă mondială a fost fondată în 1944 fiind cel mai vechi producător de vehicule cu motor din Coreea. Cele peste 3 milioane de autoturisme Kia sunt produse anual în 14 fabrici de producție și asamblare din cinci țări și sunt comercializate printr-o rețea de distribuitori și dealeri ce acoperă aproximativ 180 de țări. Astăzi, Kia are peste 51,000 de angajați la nivel mondial și venituri anuale de peste 45 miliarde USD. Este sponsorul principal al turneului de tenis Australian Open și partenerul auto oficial al FIFA - organismul de conducere al FIFA World Cup™. Sloganul brand-ului Kia Motors Corporation - "The Power to Surprise” (Puterea de a surprinde) - reprezintă angajamentul global al companiei de a surprinde prin experiențe incitante ce depășesc orice așteptare.


Pentru mai multe informații despre Kia Motors și produsele noastre, vă rugăm să vizitați Centrul nostru media global, disponibil la www.kianewscenter.com.