Mergi la continut

Noul Kia cee'd te conduce in turul Europei


NOUL KIA CEE'D TE CONDUCE ÎN TURUL EUROPEI


În perioada 19 septembrie - 01 Noiembrie 2015 Kia Romauto va desfãºura la nivel naþional evenimentul "KIA. EUROPA ÎNTR-UN TEST DRIVE" . Evenimentul se va desfãºura în 5 oraºe: Bucureºti, Braºov, Cluj, Craiova ºi Piteºti, în fiecare weekend, sâmbãtã ºi duminicã.

 

Cu ocazia acestui eveniment, participanþii pot afla mai multe detalii legate de modelele Kia expuse, precum ºi de ofertele speciale propuse de organizator, având posibilitatea de a efectua un drive test cu modelul preferat ºi de a participa la numeroase concursuri pregãtite de organizator.

 

Astfel, orice participant care se aflã în locaþiile în care Evenimentul este activ, la datele prevãzute în regulamentul concursului, poate efectua, daca îndeplineºte condiþiile solicitate de organizator, un test drive cu una dintre maºinile puse la dispoziþie de cãtre Organizatorul Evenimentului, însoþit de cãtre un reprezentant al Organizatorului.

 

Odatã cu efectuarea test drive-ului, participantul se poate înscrie la tombola de la sfârºitul Evenimentului unde poate câºtiga unul dintre premiile puse în joc ºi anume:

- Premiul I - „Turul Europei", compus din: cazare în oraºele Arad (o noapte), Zagreb (o noapte), Veneþia (2 nopti), Monaco (2 nopti), Innsbruck (o noapte), Viena (o noapte), Cluj (o noapte), maºina Kia (predatã sub forma de test drive pe perioada excursiei - se va returna la întoarcerea în oraºul de unde a fost preluatã)

- Premiul II - City break, 2 nopþi, cazare hotel 3*, locaþia va fi anunþatã ulterior ºi maºina Kia (predatã sub forma de test drive pe perioada excursiei - se va returna la întoarcerea în oraºul de unde a fost preluatã)

 

 

 

 

Detalii eveniment Bucuresti (19 - 20 septembrie 2015)


Evenimentul se va desfasura in Baneasa, in parcarea Metro, in zilele de sambata, 19 Septembrie (10:00 - 20:00) si duminica, 20 septembrie (10:00 - 18:00). Te asteptam weekendul acesta la zona Kia din parcarea Metro Bãneasa și poti castiga o super experiențã de condus, plus multe alte premii într-un weekend plin de distracție.

 

 

Detalii eveniment Brasov (17 - 18 octombrie 2015)


Evenimentul se va desfasura in parcarea Auchan - Coresi, in zilele de sambata, 17 octombrie (10:00 - 20:00) si duminica, 18 octombrie (10:00 - 18:00).

 

 

Detalii eveniment Craiova (31 octombrie - 1 noiembrie 2015)


Din motive obiective, evenimentul "KIA. EUROPA ÎNTR-UN TEST DRIVE" programat pentru data de 31 octombrie - 1 noiembrie 2015 in Mall Electroputere din Craiova nu se mai organizeaza. Evenimentul va continua in alte locatii la date ce vor fi anuntate ulterior. Ne cerem scuze pentru acest inconvenient si va multumim ca sunteti alaturi de noi.

 

 

Detalii eveniment Pitesti (7 - 8 noiembrie 2015)


Din motive obiective, evenimentul "KIA. EUROPA ÎNTR-UN TEST DRIVE" programat pentru data de 7-8 noiembrie 2015 in Auchan Gavana din Pitesti nu se mai organizeaza. Evenimentul va continua in alte locatii la date ce vor fi anuntate ulterior. Ne cerem scuze pentru acest inconvenient si va multumim ca sunteti alaturi de noi.

 


Fiþi alãturi de Kia ºi nu rataþi acest eveniment! Mai multe detalii puteti afla vizitând pagina de Facebook Kia Motors România