MODELE NOIÎNDRĂZNEȚ ȘI SOFISTICAT: KIA SORENTO.


Beneficiind de o serie de modificări de design subtile dar în același timp provocatoare, noul Kia Sorento ridică încă o data ștacheta în ceea ce privește linia estetică sofisticată a celui mai de clasă SUV Kia în acest moment. În afară de exteriorul îndrăzneț și de interiorul luxos, a treia generație a acestui model crește miza calității premium în termeni de tehnologie inovativă și caracter practic.

 

 

 

 

 

 

 

FACELIFT INTERIOR ȘI EXTERIOR: NOUL KIA RIO.


Kia Rio este iubită deja pentru liniile dinamice, tehnologiile avansate și emisiile foarte scăzute. Cel mai recent model Kia Rio a fost updatat cu câteva îmbunătățiri tehnologice și de design. Rezultatul este un exterior cu aspect împrospătat, un interior de calitate superioară și un nivel de confort și spațiu care impresionează puternic în clasa sa.

 


> MAI MULTE INFORMAȚII

 

 

 

 

MEREU ÎMBUNĂTĂȚIT: NOUL KIA VENGA.


Aspectul stilat și caracterul distractiv al originalei Kia Venga se reîntoarce cu o înfățișare nouă: Kia Venga 2015 continuă să ofere aceelași caracter practic, versatilitatea și fiabilitatea cu care te-ai obișnuit, ambalate într-un nou look și dispunând de un interior mai sofisticat care va duce farmecul compactei MPV a Kia către un alt nivel.

 


> MAI MULTE INFORMAȚII

 

 

 

 

MAI MULTĂ PUTERE, MAI PUȚINE EMISII: KIA OPTIMA HYBRID.


Beneficiind în premieră de noul sistem de propulsie inovativ diesel-electric, Kia Optima Mild Hybrid este propulsat de motorul actual turbo-diesel de 1.7 litri CRDi cuplat la un motor electric mic, acționat de o baterie lead-carbon de 48V. Acest sistem de propulsie care permite funcționarea în modul electric complet la viteză mică și de croazieră a fost construit pentru a oferi o performanță îmbunătățită dar și costuri de întreținere mai mici.

 

 

 

 

 


O MAȘINĂ ELECTRICĂ INOVATIVĂ ȘI CU PERSONALITATE: KIA SOUL EV.


Viitorul a sosit cu mare stil în noul Kia Soul EV, primul nostru autoturism complet electric. Kia Soul EV are o autonomie practică precum și un aspect îndrăzneț care este dat de dimensiunile unice și designul stilizat. Și, în pofida acreditărilor sale eco, reușește să obțină o accelerare impresionantă 0-100 kph și o viteză maximă de 145 kph.


> MAI MULTE INFORMAȚII

 

 

 

 

 

KIA OPTIMA HYBRID.


Kia prezintă încă o dată modelul Optima Hybrid îmbunătățit, cu un design rafinat și tehnologii avansate - fără a mai menționa combinația impresionantă între putere și consumul eficient de combustibil. Detaliile precum spoilerele redesenate și grila 'nas de tigru' revizuită se îmbină perfect cu sistemul de regenerare a forței de frânare și interfața sistemului de afișare a informațiilor cu touchscreen specifică sistemului Hybrid. Și acesta este doar începutul.


> MAI MULTE INFORMAȚII