Mergi la continut

MODELE NOI
ÎNDRÃZNEÞ ªI SOFISTICAT: KIA SORENTO.


Beneficiind de o serie de modificãri de design subtile dar în acelaºi timp provocatoare, noul Kia Sorento ridicã încã o data ºtacheta în ceea ce priveºte linia esteticã sofisticatã a celui mai de clasã SUV Kia în acest moment. În afarã de exteriorul îndrãzneþ ºi de interiorul luxos, a treia generaþie a acestui model creºte miza calitãþii premium în termeni de tehnologie inovativã ºi caracter practic.

 

 

 

 

 

 

 

FACELIFT INTERIOR ªI EXTERIOR: NOUL KIA RIO.


Kia Rio este iubitã deja pentru liniile dinamice, tehnologiile avansate ºi emisiile foarte scãzute. Cel mai recent model Kia Rio a fost updatat cu câteva îmbunãtãþiri tehnologice ºi de design. Rezultatul este un exterior cu aspect împrospãtat, un interior de calitate superioarã ºi un nivel de confort ºi spaþiu care impresioneazã puternic în clasa sa.

 


> MAI MULTE INFORMAÞII

 

 

 

 

MEREU ÎMBUNÃTÃÞIT: NOUL KIA VENGA.


Aspectul stilat ºi caracterul distractiv al originalei Kia Venga se reîntoarce cu o înfãþiºare nouã: Kia Venga 2015 continuã sã ofere aceelaºi caracter practic, versatilitatea ºi fiabilitatea cu care te-ai obiºnuit, ambalate într-un nou look ºi dispunând de un interior mai sofisticat care va duce farmecul compactei MPV a Kia cãtre un alt nivel.

 


> MAI MULTE INFORMAÞII

 

 

 

 

MAI MULTÃ PUTERE, MAI PUÞINE EMISII: KIA OPTIMA HYBRID.


Beneficiind în premierã de noul sistem de propulsie inovativ diesel-electric, Kia Optima Mild Hybrid este propulsat de motorul actual turbo-diesel de 1.7 litri CRDi cuplat la un motor electric mic, acþionat de o baterie lead-carbon de 48V. Acest sistem de propulsie care permite funcþionarea în modul electric complet la vitezã micã ºi de croazierã a fost construit pentru a oferi o performanþã îmbunãtãþitã dar ºi costuri de întreþinere mai mici.

 

 

 

 

 


O MAªINÃ ELECTRICÃ INOVATIVÃ ªI CU PERSONALITATE: KIA SOUL EV.


Viitorul a sosit cu mare stil în noul Kia Soul EV, primul nostru autoturism complet electric. Kia Soul EV are o autonomie practicã precum ºi un aspect îndrãzneþ care este dat de dimensiunile unice ºi designul stilizat. ªi, în pofida acreditãrilor sale eco, reuºeºte sã obþinã o accelerare impresionantã 0-100 kph ºi o vitezã maximã de 145 kph.


> MAI MULTE INFORMAÞII

 

 

 

 

 

KIA OPTIMA HYBRID.


Kia prezintã încã o datã modelul Optima Hybrid îmbunãtãþit, cu un design rafinat ºi tehnologii avansate - fãrã a mai menþiona combinaþia impresionantã între putere ºi consumul eficient de combustibil. Detaliile precum spoilerele redesenate ºi grila 'nas de tigru' revizuitã se îmbinã perfect cu sistemul de regenerare a forþei de frânare ºi interfaþa sistemului de afiºare a informaþiilor cu touchscreen specificã sistemului Hybrid. ªi acesta este doar începutul.


> MAI MULTE INFORMAÞII