Mergi la continut

Rafael Nadal este provocat în afara terenului de noul Kia Stinger


- Kia a măsurat emoțiile și reacțiile lui Rafa în timp ce conducea sportiv Kia Stinger  
- Ritmul cardiac al lui sportivului s-a ridicat la 175 bpm la volanul noului sedan sportiv  
- În prezent, Rafael Nadal este numărul unu mondial în tenis și este ambasador al brandului Kia încă din 2004


Frankfurt, 29 ianuarie 2018 - Noul sedan sportiv fastback Kia Stinger a fost lăudat pentru performanțe, rafinament, design și manevrabilitate - iar acum pentru capacitatea de a provoca emoții intense șoferului.

Kia Motors l-a provocat pe superstarul tenisului, spaniolul Rafael Nadal - în prezent numărul unu în clasamentul mondial - să compare cel mai înalt nivel al ritmului cardiac înregistrat de el într-un meci de tenis cu cel monitorizat în timp ce conduce sportiv Stinger-ul. La volan, ritmul cardiac al lui Nadal a atins 175 bmp - aproape de trei ori pe secundă și doar cu 11 bmp mai scăzut decât vârful înregistrat pe teren.

Rafael Nadal a comparat emoțiile înregistrate la volanul noului Stinger cu cele trăite în timpul unui meci de tenis: “Stinger este o mașină cu totul diferită față de modelele Kia anterioare. Simți emoția conducând o mașină așa de puternică. Simți puterea și apoi, când accelerezi, percepi energia pe care o are această mașină. Este un automobil senzațional.”Rafael Nadal este ambassador al brandului Kia încă din 2004, iar recent a primit propriul său Stinger. Propulsat de un motor bi-turbo V6, de 3.3 litri, Stinger este automobilul cel mai puternic și cu cea mai rapidă accelerație pe care l-a produs vreodată Kia. Recent, a fost nominalizat pe lista scurtă pentru premiile Mașina europeană a anului 2018, Mașina anului 2018 în America de Nord și Mașina anului în lume în 2018.

Kia și Rafael Nadal
Nadal a început colaborarea cu Kia Motors în Spania, în anul 2004, în anii de început ai carierei sale profesioniste în tenis. A devenit ambasadorul mãrcii Kia în Spania, urmând ca, doi ani mai târziu, sã fie numit ambasador global al brandului.

Nadal este unul dintre cei mai admirați și laureați sportivi din toate timpurile. A intrat în lumea tenisului în 2001, la vârsta de 15 ani. Înainte de a împlini 20 de ani, câștigase deja zece titluri ATP (Association of Tennis Professionals). Printre multe alte premii și distincții câștigate, Nadal este deținãtorul a 16 titluri de Grand Slam, douã medalii olimpice, patru titluri de Cupa Davis și 75 de titluri în turneele ATP. Câștigând mai mult de 60 de partide în 2017, Nadal continuã sã-și consolideze poziția în topul clasamentului ATP.

Kia Motors Iberia colaboreazã activ cu Fundația Rafa Nadal într-un numãr important de proiecte și deține un acord cu Academy by Movistar, deținutã de tenismen, ca furnizor oficial de vehicule. Kia a sprijinit ani de zile turneele de tenis pentru copii ‘Rafa Nadal Tour’.

 


 

Despre Kia Romauto
Kia Romauto (www.kia.ro) este distribuitorul oficial al autovehiculelor produse de Kia Motors Corporation în România, din anul 2004. Activitatea sa este concentrată pe vânzarea, prin intermediul rețelei naționale de dealeri, a autoturismelor, pieselor și accesoriilor originale Kia. Compania distribuie în Romania direct și prin intermediul rețelei de dealeri, toată gama de autoturisme Kia.


Despre Kia Motors Europe
Kia Motors Europe este divizia de vânzări, marketing și service a Kia Motors Corporation. Având sediul central în Frankfurt, Germania, acoperă 30 de piețe de comercializare din Europa.

Despre Kia Motors Corporation
Kia Motors Corporation (www.kia.com) - un producător auto de clasă mondială a fost fondată în 1944 fiind cel mai vechi producător de vehicule cu motor din Coreea. Cele peste 3 milioane de autoturisme Kia sunt produse anual în 14 fabrici de producție și asamblare din cinci țări și sunt comercializate printr-o rețea de distribuitori și dealeri ce acoperă aproximativ 180 de țări. Astăzi, Kia are peste 51,000 de angajați la nivel mondial și venituri anuale de peste 45 miliarde USD. Este sponsorul principal al turneului de tenis Australian Open și partenerul auto oficial al FIFA - organismul de conducere al FIFA World Cup™. Sloganul brand-ului Kia Motors Corporation - "The Power to Surprise” (Puterea de a surprinde) - reprezintă angajamentul global al companiei de a surprinde prin experiențe incitante ce depășesc orice așteptare.


Pentru mai multe informații despre Kia Motors și produsele noastre, vă rugăm să vizitați Centrul nostru media global, disponibil la www.kianewscenter.com.