Mergi la continut

Kia prezintã modelul Stonic: un crossover compact uimitor și atractiv


Seul, 7 iunie 2017 - Noul crossover Kia din segmentul B se va numi ‘Stonic’. Un crossover compact uimitor care va întoarce privirile, cu un design cu adevãrat European, Stonic are ca sursã de inspirație modelul SUV-urilor Kia.

 

 

Numele ‘Stonic’ provine din prima și ultima notã a portativului. Prin urmare, ‘Stonic’ sugereazã agilitate și oferã ceva nou și proaspãt în segmentul SUV compact.

 

Linia plafonului și designul unic al portbagajului adaugã un aspect sportiv vehiculului. De asemenea, designul unic al lãmpilor din spate amplificã aspectul tânãr și futurist al modelului ‘Stonic’.

 

 

Autoturismul combinã liniile orizontale precise cu suprafețele sculptate ușor și aduce dimensiuni compacte și un centru de greutate scãzut în clasa sa.

 

Designul interior european al autoturismului rezoneazã cu aspectul exterior, cu linii drepte, suprafețe netede și forme de design geometrice. Interiorul modelului Stonic așeazã în prim plan tehnologia și ergonomia, cu spații inteligente pentru maximizarea spațiului tuturor pasagerilor și interfața HMI (human-machine interface) ce îmbinã perfect accesul smartphone-ului cu numeroasele funcții ale autoturismului.

 

 

Disponibil începând cu a doua jumãtate a anului 2017, Kia Stonic va fi cel mai personalizabil autoturism realizat de Kia, atât la interior cât și la exterior.