Mergi la continut

WCOTY 2018: Kia Stinger se află pe „lista scurtă” a mașinilor nominalizate pentru premiul World Car of The Year


Organizatorii World Car Awards au publicat lista finalistelor din șase categorii, printre care și prestigiosul premiu World Car of the Year, iar Kia Stinger se află printre ele.Câștigătoarea WCOTY 2018 va fi anunțat pe 28 martie la Salonul Auto Internațional de la New York și știm deja care vor fi mașinile care se vor întrece în etapa finală.

Ceile zece finaliste vor fi evaluate de un juriu independent care va stabili automobilul care merită premiul mult râvnit. Marca Land Rover are un ușor avantaj pe hârtie, având două modele (Discovery și Range Rover Velar) nominalizate în categoria generală. Acestea se vor confrunta însă cu o concurență puternică de la alte SUV-uri precum BMW X3 și Volvo XC60.

Premiul Mașina Anului nu se referă doar la vehiculele off-road, deoarece există și alte autoturisme / limuzine competitoare puternice. Kia a lovit puternic cu noul său sedan sport Stinger, iar eleganta Alfa Romeo Giulia este, de asemenea, un model cu șanse mari. Pe lista nominalizărilor la WCOTY se mai află crossover-ele VW T-Roc și Mazda CX-5, precum și autoturismele Nissan Leaf EV și Toyota Camry.

Lista scurtă a nominalizărilor premiului World Car of The  Year

• Alfa Romeo Giulia
• BMW X3
• Kia Stinger
• Land Rover Discovery
• Mazda CX-5
• Nissan Leaf
• Range Rover Velar
• Toyota Camry
• Volkswagen T-Roc
• Volvo XC60

 


 

Despre Kia Romauto
Kia Romauto (www.kia.ro) este distribuitorul oficial al autovehiculelor produse de Kia Motors Corporation în România, din anul 2004. Activitatea sa este concentrată pe vânzarea, prin intermediul rețelei naționale de dealeri, a autoturismelor, pieselor și accesoriilor originale Kia. Compania distribuie în Romania direct și prin intermediul rețelei de dealeri, toată gama de autoturisme Kia.


Despre Kia Motors Europe
Kia Motors Europe este divizia de vânzări, marketing și service a Kia Motors Corporation. Având sediul central în Frankfurt, Germania, acoperă 30 de piețe de comercializare din Europa.

Despre Kia Motors Corporation
Kia Motors Corporation (www.kia.com) - un producător auto de clasă mondială a fost fondată în 1944 fiind cel mai vechi producător de vehicule cu motor din Coreea. Cele peste 3 milioane de autoturisme Kia sunt produse anual în 14 fabrici de producție și asamblare din cinci țări și sunt comercializate printr-o rețea de distribuitori și dealeri ce acoperă aproximativ 180 de țări. Astăzi, Kia are peste 51,000 de angajați la nivel mondial și venituri anuale de peste 45 miliarde USD. Este sponsorul principal al turneului de tenis Australian Open și partenerul auto oficial al FIFA - organismul de conducere al FIFA World Cup™. Sloganul brand-ului Kia Motors Corporation - "The Power to Surprise” (Puterea de a surprinde) - reprezintă angajamentul global al companiei de a surprinde prin experiențe incitante ce depășesc orice așteptare.


Pentru mai multe informații despre Kia Motors și produsele noastre, vă rugăm să vizitați Centrul nostru media global, disponibil la www.kianewscenter.com.