Mergi la continut

Kia Stinger a fost desemnată mașina anului în Marea Britanie la categoria


În urma lansării de succes de anul trecut din Marea Britanie, Kia Stinger a fost desemnată câștigătoare a distincției ‘Best Performance Car’ în cadrul Premiilor “Mașina Anului” 2018 UK.Evaluată de un juriu format din jurnaliști britanici prestigioși, Stinger s-a clasat pe primul loc în clasa sa, luptând împotriva concurenței grele, într-un segment asociat în mod normal cu brandurile Premium. Stinger a impresionat juriul cu stilul său remarcabil, manevrabilitatea excelentă, un nivel ridicat de echipare și un raport calitate/preț imbatabil.

Comentând victoria obținută de modelul Stinger, Paul Barker - membru în juriul Car Of The Year UK, a declarat: "O mișcare curajoasă făcută de Kia, să producă un Gran Turismo atractiv, care a aduce un plus în acest segment. Motorul pe benzină de 3,3 litri bi-turbo este absolut impresionant."

Comentariile lui Paul au fost urmate de cele ale lui Alex Grant, membru al juriului COTY UK: "Stinger demonstrează cât de departe a ajuns Kia în ultimul deceniu; un rival veritabil în segmentul compactelor sportive de top, cu o alegere competitivă a motoarelor și un design remarcabil. Și accesibilitatea îl face să fie cel mai bun din această clasă".

Prezentată presei din Marea Britanie în noiembrie 2017, Kia Stinger este expresia pură a sloganului companiei "The Power to Surprise", oferind un V6 bi-turbo ce poate propulsa sedanul sportiv cu cinci locuri de la 0-100 km/h în 4,8 secunde, fiind astfel modelul cu cea mai rapidă accelerație produs vreodată de Kia.

Paul Philpott, CEO și președinte al Kia Motors UK Ltd a declarat despre victorie: "Stinger este o mașină atât de importantă pentru Kia deoarece spune atât de mult despre direcția în care se îndreaptă marca noastră. Suntem încântați că Stinger a fost recunoscut de către juriul COTY UK drept cea mai performantă mașină pentru anul 2018. Pe măsură ce Stinger este comercializat în Marea Britanie, suntem foarte încrezători că premiantul nostru va fi un mare succes. "

Cei treisprezece câștigători ai categoriilor COTY UK sunt în cursa pentru desemnarea premiului cel mare “Mașina Anului 2018” din Marea Britanie, care va fi anunțat la sfârșitul lunii ianuarie.

Kia Stinger a fost selectată pe lista scurtă și pentru premiul European Car of the Year și a fost nominalizată și pentru distincția World Car of the Year.

 


 

Despre Kia Romauto
Kia Romauto (www.kia.ro) este distribuitorul oficial al autovehiculelor produse de Kia Motors Corporation în România, din anul 2004. Activitatea sa este concentrată pe vânzarea, prin intermediul rețelei naționale de dealeri, a autoturismelor, pieselor și accesoriilor originale Kia. Compania distribuie în Romania direct și prin intermediul rețelei de dealeri, toată gama de autoturisme Kia.


Despre Kia Motors Europe
Kia Motors Europe este divizia de vânzări, marketing și service a Kia Motors Corporation. Având sediul central în Frankfurt, Germania, acoperă 30 de piețe de comercializare din Europa.

Despre Kia Motors Corporation
Kia Motors Corporation (www.kia.com) - un producător auto de clasă mondială a fost fondată în 1944 fiind cel mai vechi producător de vehicule cu motor din Coreea. Cele peste 3 milioane de autoturisme Kia sunt produse anual în 14 fabrici de producție și asamblare din cinci țări și sunt comercializate printr-o rețea de distribuitori și dealeri ce acoperă aproximativ 180 de țări. Astăzi, Kia are peste 51,000 de angajați la nivel mondial și venituri anuale de peste 45 miliarde USD. Este sponsorul principal al turneului de tenis Australian Open și partenerul auto oficial al FIFA - organismul de conducere al FIFA World Cup™. Sloganul brand-ului Kia Motors Corporation - "The Power to Surprise” (Puterea de a surprinde) - reprezintă angajamentul global al companiei de a surprinde prin experiențe incitante ce depășesc orice așteptare.


Pentru mai multe informații despre Kia Motors și produsele noastre, vă rugăm să vizitați Centrul nostru media global, disponibil la www.kianewscenter.com.