Mergi la continut

Kia Picanto și Kia Stinger câștigătoare la premiile „WHAT CAR?” 2018


- Noul Picanto câștigă premiul la categoria Best City Car  
- Noul Stinger celebrează victoria în sub-categoria Best Executive Car  


În completarea succesului de vânzări înregistrat în 2017, an în care a lansat patru modele noi, mărcii Kia i s-a confirmat din nou valoarea prin câștigarea a două premii la aniversarea a 40 de ani a premiilor What Car?, eveniment desfășurat la Londra.De data aceasta, noul Kia Picanto a impresionat membrii juriului What Car? câștigând premiul „Best City Car”. Lansată în aprilie 2017, cea de a treia generație a modelului de segment A a impresionat cumpărătorii prin tehnologiile de vârf, cum ar fi sistemul integrat pentru smartphone Apple CarPlay™ și Android Auto™, încărcarea wireless a dispozitivelor smartphone dar și printr-un design îndrăzneț, atât la interior cât și la exterior și o serie de dotări de siguranță de ultimă generație.Comentând această victorie, editorul What Car? Steve Huntingford a spus: „A te lupta cu Hyundai i10 în clasa sa nu a fost niciodată un lucru ușor, dar Kia a reușit acest lucru, dezvoltând un automobil mai spațios la interior și mai plăcut de condus.”

Încă de la lansarea oficială în ianuarie 2017, Kia Stinger a schimbat percepția asupra brandului, arătând lumii ce este capabil să realizeze producătorul sud-coreean. De la începerea comercializării în ianuarie 2018, feedback-ul cumpărătorilor a fost excepțional. Întărirea și confirmarea acestor vești bune vine prin câștigarea unui nou premiu What Car? la categoria „Best Executive Car” pentru Stinger. În versiunea de top cu motorul V6 twin-turbo, Stinger GT este modelul cu cea mai rapidă accelerație produs vreodată de Kia, ajungând de la 0 la 100 km/h în 4.7 secunde și atingând o viteză maximă de 270 km/h.
Huntingford a declarat despre Stinger: „Acest sedan sportiv de 370 CP poate produce emoție în orice moment, totuși rămâne confortabil și rafinat pentru călătoriile tale. Și toate acestea la un preț scăzut.”

Primind ambele premii, Simon Hetherington, Director Comercial al Kia Motors (UK) a spus: „Premiile „What Car?” sunt privite cu mare respect de către cititorii săi și industria de profil și câștigând nu unul, ci două premii în această seară reprezintă un lucru fantastic. Acest lucru arată că brandul nostru continuă să crească, iar calitatea produselor noastre devine din ce în ce mai bună.”

 


 

Despre Kia Romauto
Kia Romauto (www.kia.ro) este distribuitorul oficial al autovehiculelor produse de Kia Motors Corporation în România, din anul 2004. Activitatea sa este concentrată pe vânzarea, prin intermediul rețelei naționale de dealeri, a autoturismelor, pieselor și accesoriilor originale Kia. Compania distribuie în Romania direct și prin intermediul rețelei de dealeri, toată gama de autoturisme Kia.


Despre Kia Motors Europe
Kia Motors Europe este divizia de vânzări, marketing și service a Kia Motors Corporation. Având sediul central în Frankfurt, Germania, acoperă 30 de piețe de comercializare din Europa.

Despre Kia Motors Corporation
Kia Motors Corporation (www.kia.com) - un producător auto de clasă mondială a fost fondată în 1944 fiind cel mai vechi producător de vehicule cu motor din Coreea. Cele peste 3 milioane de autoturisme Kia sunt produse anual în 14 fabrici de producție și asamblare din cinci țări și sunt comercializate printr-o rețea de distribuitori și dealeri ce acoperă aproximativ 180 de țări. Astăzi, Kia are peste 51,000 de angajați la nivel mondial și venituri anuale de peste 45 miliarde USD. Este sponsorul principal al turneului de tenis Australian Open și partenerul auto oficial al FIFA - organismul de conducere al FIFA World Cup™. Sloganul brand-ului Kia Motors Corporation - "The Power to Surprise” (Puterea de a surprinde) - reprezintă angajamentul global al companiei de a surprinde prin experiențe incitante ce depășesc orice așteptare.


Pentru mai multe informații despre Kia Motors și produsele noastre, vă rugăm să vizitați Centrul nostru media global, disponibil la www.kianewscenter.com.