Mergi la continut

Kia Motors va furniza vehicule Organizației Națiunilor Unite (ONU)


- ONU va avea o flotă alcătuită din modelele Kia Rio, Sorento și Forte          
- Vehiculele vor contribui la sprijinirea cauzelor Națiunilor Unite în întreaga lume


Seul, 26 Martie 2018 - Kia Motors a câștigat o licitație de furnizare a vehiculelor, organizată de Divizia pentru Achiziții a Națiunilor Unite (UN / DP) pentru furnizarea de vehicule către ONU și entitățile ONU. Kia a reușit să se situeze deaupra concurenței de la diferiți producători de  top de automobile la nivel mondial și va oferi vehicule și servicii de întreținere pentru următorii trei ani.

O flotă auto alcătuită din modelele Kia Rio, Sorento și Forte* va fi livrată ONU și entităților ONU și va purta sigla Națiunilor Unite pe perioada sprijinirii cauzelor și activităților ONU.Într-o declarație, un oficial Kia a menționat: „Este o realizare semnificativă pentru Kia să fie selectată ca furnizor de vehicule pentru ONU. Este o dovadă a calității excelente a vehiculelor noastre și a competitivității acestora pe piața auto mondială.”

"Este important ca ONU și entitățile ONU să se asigure că vehiculele sunt de bună calitate, cu un pachet cuprinzător de asistență post-vânzare. Așteptăm cu nerăbdare un angajament prolific cu Kia”, a declarat un oficial al Națiunilor Unite.

Este pentru a doua oară când Kia furnizează vehicule pentru ONU, după ce a oferint organizației 420 microbuze (inclusiv modele Hyundai) în perioada 2010 - 2015, ca urmare a unui proces de licitație organizat de UN/DP.

Hyundai Motor, compania soră a Kia, va furniza de asemenea vehicule pentru ONU. Valoarea contractului de trei ani între Kia (inclusiv Hyundai) și ONU echivalează cu aproximativ 7 milioane de dolari (US). Contractul include posibilitatea prelungirii cu o perioadă de încă doi ani. Hyundai Mobis, parte a Hyundai Motor Group, va furniza piese auto pentru ONU.

*Kia Forte nu se comercializează în Europa

 


 

Despre Kia Romauto
Kia Romauto (www.kia.ro) este distribuitorul oficial al autovehiculelor produse de Kia Motors Corporation în România, din anul 2004. Activitatea sa este concentrată pe vânzarea, prin intermediul rețelei naționale de dealeri, a autoturismelor, pieselor și accesoriilor originale Kia. Compania distribuie în Romania direct și prin intermediul rețelei de dealeri, toată gama de autoturisme Kia.


Despre Kia Motors Europe
Kia Motors Europe este divizia de vânzări, marketing și service a Kia Motors Corporation. Având sediul central în Frankfurt, Germania, acoperă 30 de piețe de comercializare din Europa.

Despre Kia Motors Corporation
Kia Motors Corporation (www.kia.com) - un producător auto de clasă mondială a fost fondată în 1944 fiind cel mai vechi producător de vehicule cu motor din Coreea. Cele peste 3 milioane de autoturisme Kia sunt produse anual în 14 fabrici de producție și asamblare din cinci țări și sunt comercializate printr-o rețea de distribuitori și dealeri ce acoperă aproximativ 180 de țări. Astăzi, Kia are peste 51,000 de angajați la nivel mondial și venituri anuale de peste 45 miliarde USD. Este sponsorul principal al turneului de tenis Australian Open și partenerul auto oficial al FIFA - organismul de conducere al FIFA World Cup™. Sloganul brand-ului Kia Motors Corporation - "The Power to Surprise” (Puterea de a surprinde) - reprezintă angajamentul global al companiei de a surprinde prin experiențe incitante ce depășesc orice așteptare.


Pentru mai multe informații despre Kia Motors și produsele noastre, vă rugăm să vizitați Centrul nostru media global, disponibil la www.kianewscenter.com.