Mergi la continut

Kia Motors îi înmâneazã lui Rafael Nadal noul Stinger


- Kia i-a înmânat vedetei tenisului mondial cheile de la noul sedan sport Stinger chiar la sediul Academiei Rafael Nadal by Movistar din Mallorca
- Parteneriatul dintre Kia Motors și Rafael Nadal a început în 2004

 

Mallorca, 19 Octombrie 2017 - Kia Motors i-a oferit noul model Kia Stinger lui Rafael Nadal, numãrul 1 în tenisul mondial și ambasador global al mãrcii Kia.

 

 

Starul tenisului a primit noul Kia Stinger la Academia Rafael Nadal din Manacor, Mallorca, orașul natal al lui Nadal. Cheile i-au fost înmânate de cãtre Președintele Kia Motors Iberia, Yangseop Gihl, Directorul General Emilio Herrera și Directorul de Marketing și Comunicare Ricardo de Diego.

 

 

Emilio Herrera a comentat: “Nadal este cel mai bun ambasador la care poate visa un brand iar noi am avut privilegiul de a crește împreunã. Rafa reprezintã consecvențã, efort, modestie și pasiune. Acestea sunt valorile pe care le avem în comun. Suntem onorați sã-i înmânãm cheile noului Stinger, cel mai surprinzãtor și captivant model al nostru.”


Noul Kia Stinger va fi comercializat în Europa în cursul trimestrului patru al acestui an. În Romania va sosi la jumãtatea lunii Noiembrie. Stinger, cel mai performant autoturism produs vreodatã de Kia, respectã spiritul unui Gran Turismo autentic - puternic, elegant și capabil de a transporta oamenii în mare vitezã și cu stil.

 

Stinger va fi disponibil în Europa în trei tipuri de motorizãri: un motor turbo pe benzinã de 2.0 litri, un motor puternic twin-turbo V6 de 3.3 litri și un motor turbodiesel de 2.2 litri.

 

Kia și Rafael Nadal

Nadal a început colaborarea cu Kia Motors în Spania, în anul 2004, în anii de început ai carierei sale profesioniste în tenis. A devenit ambasadorul mãrcii Kia în Spania, urmând ca, doi ani mai târziu, sã fie numit ambasador global al brandului.

 

Nadal este unul dintre cei mai admirați și laureați sportivi din toate timpurile. A intrat în lumea tenisului în 2001, la vârsta de 15 ani. Înainte de a împlini 20 de ani, câștigase deja zece titluri ATP (Association of Tennis Professionals). Printre multe alte premii și distincții câștigate, Nadal este deținãtorul a 16 titluri de Grand Slam, douã medalii olimpice, patru titluri de Cupa Davis și 75 de titluri în turneele ATP. Câștigând mai mult de 60 de partide în 2017, Nadal continuã sã-și consolideze poziția în topul clasamentului ATP.

 

Kia Motors Iberia colaboreazã activ cu Fundația Rafa Nadal într-un numãr important de proiecte și deține un acord cu Academy by Movistar, deținutã de tenismen, ca furnizor oficial de vehicule. Kia a sprijinit ani de zile turneele de tenis pentru copii ‘Rafa Nadal Tour’.

 


 

Despre Kia Romauto
Kia Romauto (www.kia.ro) este distribuitorul oficial al autovehiculelor produse de Kia Motors Corporation în România, din anul 2004. Activitatea sa este concentratã pe vânzarea, prin intermediul reþelei naþionale de dealeri, a autoturismelor, pieselor ºi accesoriilor originale Kia. Compania distribuie în Romania direct ºi prin intermediul reþelei de dealeri, toatã gama de autoturisme Kia.


Despre Kia Motors Europe
Kia Motors Europe este divizia de vânzãri, marketing și service a Kia Motors Corporation. Având sediul central în Frankfurt, Germania, acoperã 30 de piețe de comercializare din Europa.

Despre Kia Motors Corporation
Kia Motors Corporation (www.kia.com) - un producãtor auto de clasã mondialã a fost fondatã în 1944 fiind cel mai vechi producãtor de vehicule cu motor din Coreea. Cele peste 3 milioane de autoturisme Kia sunt produse anual în 14 fabrici de producție și asamblare din cinci țãri și sunt comercializate printr-o rețea de distribuitori și dealeri ce acoperã aproximativ 180 de țãri. Astãzi, Kia are peste 51,000 de angajați la nivel mondial și venituri anuale de peste 45 miliarde USD. Este sponsorul principal al turneului de tenis Australian Open și partenerul auto oficial al FIFA - organismul de conducere al FIFA World Cup™. Sloganul brand-ului Kia Motors Corporation - "The Power to Surprise” (Puterea de a surprinde) - reprezintã angajamentul global al companiei de a surprinde prin experiențe incitante ce depãșesc orice așteptare.


Pentru mai multe informații despre Kia Motors și produsele noastre, vã rugãm sã vizitați Centrul nostru media global, disponibi la www.kianewscenter.com.