Mergi la continut

MIT MOTORS INT. – premierã în România la Salonul Auto București și Accesorii


Mit Motors Int. - dealer ºi service autorizat pentru mãrcile KIA, ISUZU și MITSUBISHI - participã la Salonul Auto Bucuresti si Accesorii 2016. Evenimentul se desfãșoarã în perioada 20 octombrie - 30 octombrie 2016, la ROMAERO Bãneasa.

 

Suntem prezenți la acest eveniment cu un stand reprezentativ de mașini expuse, in pavilionul H - 107.


În stand, clienþii vor face cunoºtinþã, în premierã în România, cu noul model KIA Niro - noul crossover hibrid.

Kia Niro, al cãrui debut a avut loc la Salonul Internațional de la Geneva, este un crossover hybrid cu emisii CO2 scãzute ce marcheazã dezvoltarea primei platforme dedicate al unui autoturism eco din gama Kia.

 

Kia Niro este un crossover spațios ce oferã un consum eficient de combustibil și un grup motopropulsor hibrid foarte avansat. Dezvoltat de la zero ca un vehicul hibrid dedicat, Kia Niro se evidențiazã fațã de stilul hibrid conservator al rivalilor sai printr-un design modern și atractiv.

 

 

Noua platformã a crossover-ului, a fost dezvoltatã separat de modelele Kia existente, fiind gânditã pentru a se potrivi unui set de tehnologii ce au în vedere protecția mediului înconjurãtor precum și dezvoltarea generațiilor viitoare de trenuri de rulare. Grupul motopropulsor hibrid al noului Niro - compus dintr-un motor GDI de 1.6 litri, un set de baterii lithiu-ion, un motor electric de 32 kW și o transmisie automatã în sapte trepte cu dublu ambreiaj - are emisii CO2 combinate de doar 88 g/km fiind capabil de un consum de doar 3.8 litri la fiecare 100 km parcurși.

 

Un crossover stilat ce iese în evidențã pe piața autoturismelor hibride
Kia Niro se laudã cu un design complet nou, reprezentând în același timp o completare a stilului de design al brandului, fãrã precedent în linia de modele Kia. Stilul noului Niro a fost dezvoltat în centrele de design Kia din California, SUA și Namyang, Coreea și înglobeazã practicabilitatea și alura esteticã a unui crossover compact cu o caroserie aerodinamicã cu linii netede și suprafețe subtil sculptate.

 

 

Kia Niro a fost dezvoltat în principal pentru a avea un coeficient aerodinamic performant de doar 0.29 Cd, fiind astfel mai aerodinamic decât mulți dintre rivalii sãi hibrizi. Ampatamentul sãu relativ lung (2,700 mm) și profilul frontal și posterior scurt (870 și respectiv 785 mm) asigurã ocupanților sãi un spațiu interior generos.

 

 

 

Planșã de bord modernã ce evidențiazã spațiul interior
Interiorul noului Kia Niro a fost gândit pentru a oferi un aspect modern și spațios, având o planșã de bord latã și linii orizontale bine definite. Kia Niro urmeazã linia celor mai recente modele Kia, oferind o calitate crescutã și materiale moi la atingere pretutindeni în interior.

 

 

Liniile clare ce se întind de-a lungul cabinei separã diferitele zone ale planșei de bord, cu ceasurile de bord și sistemul HMI (human-machine interface) situate pe aceeași paralelã și o coloanã dedesubt ce grupeazã comenzile pentru sistemul de încãlzire și ventilație.


Un grup motopropulsor hibrid avansat cu emisii CO2 de doar 88 g/km
În dezvoltarea noului Kia Niro HEV, eforturile echipei de ingineri s-au concentrat în principal, pe oferirea unui consum de combustibil de vârf în segmentul crossover compact. Kia Niro combinã designul sãu stilat, cu emisii CO2 de doar 88 g/km (mixt) și o economie mare de combustibil. Echipat cu jante de aliaj de 16-inch, consumul de combustibil este de doar 3.8 litri la 100 km parcurși (mixt și urban, NEDC).

 

Noul motor marcheazã prima combinare între un ciclu de combustie Atkinson, un sistem de rãcire a gazelor recirculate (EGR), injecția directã pe benzinã, mãrirea cursei pistonului și micșorarea diametrului cilindrului în vederea maximizãrii eficienței.

 

Sistem avansat de baterii cu energie regeneratoare și tehnologii de reîncãrcare
Pachetul de baterii lithiu-ion de 1.56 kWh este cel mai ușor și mai eficient pachet folosit de Kia pânã acum, având o densitate cu pânã la 50% mai mare și o eficiențã a energiei cu 13% mai mare decât bateriile rivalilor sãi. Cântãrind doar 33 kg, pachetul de baterii al Kia Niro permite regenerarea energiei electrice în condițiile decelerãrii.

 

Alãturi de noul Kia Niro, vor fi prezente modelele Sorento, Sportage, cee'd, cee'd_sw si Soul EV.

 

Despre Mit Motors Internaþional (www.mit-motors.ro)

Înfiinþat din anul 1998, MIT MOTORS INT îºi concentreazã (prin cele 3 unitati aflate in Bucuresti) activitatea pe vânzarea, întreþinerea, reparaþia automobilelor.
În plus, oferã servicii de brokeraj pentru asigurãri, asistențã tehnicã, asistențã rutierã în România și în strãinatate, transport, servicii financiare.
De asemenea, MIT MOTORS INT oferã spre achiziþie autovehicule rulate, cu garanþie, ce pot fi preluate în sistem leasing sau în rate. Un serviciu ce vine în ajutorul potenþialilor clienþi, este serviciul de tip buy-back pentru toate mãrcile pe care centrul le comercializeazã: KIA, Isuzu si Mitsubishi.

 

Despre Kia Motors Corporation - singurul producator auto din lume care oferã garanție de 7 ani, integralã, transmisibilã, la toate modelele.

Kia Motors Corporation, o marcã a vehiculelor de calitate construite pentru cei cu spirit liber, a fost fondatã în anul 1944, fiind cel mai vechi producãtor de vehicule motorizate din Coreea de Sud.
Peste 3 milioane de autovehicule sunt produse anual în cele 14 unitãþi de producþie ºi asamblare, localizate în 5 þãri ºi cu o reþea de distribuþie acoperind 180 de þãri în lume. Kia are astãzi peste 50.000 de angajaþi in intreaga lume ºi un venit anual de aproape 44 miliarde USD. Este sponsor principal al turneului de tenis Australian Open si partener oficial auto FIFA - organismul care guverneaza FIFA World CupTM.

Sloganul companiei "The Power to Surprise" („Puterea de a surprinde") reprezintã angajamentul de a depãºi aºteptãrile clienþilor din lumea întreagã prin inovaþii în materie de design, tehnologie ºi comunicare