Mergi la continut

Kia extinde parteneriatul cu Australian Open până în 2023


•    Kia Motors prelungește contractul cu încă cinci ani, devenind astfel cel mai longeviv sponsor principal al turneului de tenis    
•    Kia sărbătorește 17 ani de parteneriat cu Australian Open în 2018
•    De la începutul parteneriatului în 2002, vehiculele Kia oferite pe perioada turneului au parcurs aproape șase milioane de kilometri


Kia Motors și-a extins parteneriatul cu turneul Australian Open pentru încă cinci ani, până în 2023, ceremonia de semnare a prelungirii contractului având loc la Melbourne Park. Cu ocazia acestei ultime ceremonii, Kia devine cel mai longeviv sponsor principal al turneului de tenis, parteneriatul debutând în 2002.În ultimii 17 ani, vehiculele de curtoazie Kia au acumulat aproape șase milioane de kilometri, transportând zeci de mii de jucători și oferind confort și siguranță oficialilor și altor VIP-uri în zona orașului Melbourne.

Rod Laver, legenda tenisului al cărui nume este purtat de principala arenă a turneului Australian Open, a luat parte la ceremonia de semnare a prelungirii parteneriatului."A fost un parteneriat incredibil pentru Kia Motors, aliniat pe deplin spiritului tineresc al brandului nostru", a declarat Byung Yun Park, Vicepreședinte Executiv al Kia Motors Corporation. "Suntem încântați să fim parte al celui mai palpitant turneu de tenis de Grand Slam din lume pentru încă cinci ani. Aș dori să mulțumesc tuturor celor de la Tennis Australia și tuturor celor implicați în organizarea acestui eveniment incredibil pentru munca lor neobosită și oferirea unor experiențe de neuitat în fiecare an".

"Suntem încântați să vă anunțăm că vom extinde relația minunată cu sponsorul nostru principal, Kia Motors, pentru următorii cinci ani", a declarat Craig Tiley, CEO și director al turneului Australian Open. "Parteneriatul Australian Open și Kia Motors reprezintă una dintre marile povești de succes ale sportului australian. Călătoria noastră incredibilă de 17 ani continuă să evolueze și arată creșterea extraordinară pe care ambele organizații au experimentat-o în această perioadă".

Pentru a sărbători angajamentul său pe termen lung în lumea tenisului, Kia va desfășura diverse activități on-line și off-line pentru fanii din întreaga lume în anii care vor urma. Compania va demonstra fanilor puterea de a surprinde prin experiențe dinamice și interesante care depășesc așteptările lor.

 


 

Despre Kia Romauto
Kia Romauto (www.kia.ro) este distribuitorul oficial al autovehiculelor produse de Kia Motors Corporation în România, din anul 2004. Activitatea sa este concentrată pe vânzarea, prin intermediul rețelei naționale de dealeri, a autoturismelor, pieselor și accesoriilor originale Kia. Compania distribuie în Romania direct și prin intermediul rețelei de dealeri, toată gama de autoturisme Kia.


Despre Kia Motors Europe
Kia Motors Europe este divizia de vânzări, marketing și service a Kia Motors Corporation. Având sediul central în Frankfurt, Germania, acoperă 30 de piețe de comercializare din Europa.

Despre Kia Motors Corporation
Kia Motors Corporation (www.kia.com) - un producător auto de clasă mondială a fost fondată în 1944 fiind cel mai vechi producător de vehicule cu motor din Coreea. Cele peste 3 milioane de autoturisme Kia sunt produse anual în 14 fabrici de producție și asamblare din cinci țări și sunt comercializate printr-o rețea de distribuitori și dealeri ce acoperă aproximativ 180 de țări. Astăzi, Kia are peste 51,000 de angajați la nivel mondial și venituri anuale de peste 45 miliarde USD. Este sponsorul principal al turneului de tenis Australian Open și partenerul auto oficial al FIFA - organismul de conducere al FIFA World Cup™. Sloganul brand-ului Kia Motors Corporation - "The Power to Surprise” (Puterea de a surprinde) - reprezintă angajamentul global al companiei de a surprinde prin experiențe incitante ce depășesc orice așteptare.


Pentru mai multe informații despre Kia Motors și produsele noastre, vă rugăm să vizitați Centrul nostru media global, disponibil la www.kianewscenter.com.