Mergi la continut

Kia dezvăluie Conceptul SP și prezintă 16 modele globale la Salonul AutoExpo 2018


- Premiera mondială a conceptului SP
- Kia marchează debutul său în India la Salonul AutoExpo
- Designul conceptului SP arată ce așteaptă consumatorii pieței din India de la Kia


(SEUL) 7 Februarie 2018 - Kia a dezvăluit astăzi uimitorul Concept SP, în  premiera mondială la Salonul AutoExpo 2018 din New Delhi - India, alături de alte 16 modele globale Kia.

Conceptul SP oferă o privire asupra a ceea ce pasionații autor vor primi odată ce Kia lansează vânzările în India în a doua jumătate a anului 2019. Cu linii inspirate din tradiția indiană și punând accent pe tehnologia avansată, conceptul Kia SP este o dovadă a planurilor companiei de a introduce în viitorul apropiat automobile care să răspundă modelului pieței indiene, aflată în continuă schimbare.SUV-ul futurist, cu stilul său îndrăzneț și ADN-ul unic al designului Kia, este destinat să satisfacă tinerii consumatori indieni care caută o combinație perfectă între frumusețea sofisticată, tehnologia revoluționară și funcționalitate de top. Combinația între apectul său lat și stabil, profilul sportiv și lung al capotei și detaliile futuriste vor stabili fără îndoială noi standarde pentru SUV-urile compacte din India.

Partea frontală robustă a conceptului SP combină designul îndrăzneț cu grila unică și distinctă “nas de tigru" Kia dar și cu multe alte detalii futuriste. Designul îngust al luminilor de zi oferă funcționalitate prin intermediul unui far superiorși inferior conectate la grila frontală largă. Având o grafică de hi-tech, luminile de zi produc imagini diferite în timpul zilei și nopții.Designul interior elegant al conceptului SP se potrivește perfect cu un stil senzorial avansat și o sensibilitate dinamică, având un aspect inedit care îmbunătățește confortul. Caracteristicile atrăgătoare, elementele de înaltă tehnologie și designul modern al habitaclului transformă interiorul SP Concept într-o oază pentru tinerii trend-setter-i.

Peter Schreyer, Chief Design Officer al Kia Motors Corporation, a comentat: "În ultimii ani, SUV-urile au devenit o alegere importantă printre cumpărătorii indieni. Combinând confortul și spațiul unui sedan cu abilitatea de a aborda toate tipurile de teren, intenționăm să asaltăm piața cu un SUV care va stabili noi parametri în industria auto. Este încă un concept - deci este puțin exagerat - dar mașina de producție reală va fi foarte aproape de ceea ce vedeți aici la AutoExpo 2018. "

Kookhyun Shim, Director General și CEO al Kia Motors India (KMI), a declarat: "Kia Motors este încântată să intrăm pe piața din India, care este pregătită să intre în topul cinci al celor mai dezvoltate economii la nivel mondial din acest an*. Noi, cei de la KMI, suntem încântați să începem operațiunile într-un moment atât de favorabil, iar previziunile indică faptul că India va fi printre cele mai mari piețe auto din lume în câțiva ani. Suntem aici în India pentru a face parte din acea poveste de succes, care a fost pusă în mișcare de politici guvernamentale progresive și de factorii decizionali. Și suntem aici pentru a câștiga încrederea și inimile oamenilor, oferind în același timp țării diferite opțiuni de automobile elegante și inedite.

Obiectivul pe termen lung al Kia a fost acela de a reproduce succesul global al brandului, și așa cum spunem la Kia, de a ne asigura că "puterea de a surprinde" se reflectă în tot ceea ce facem în India ".


Gama de modele Kia care a fost prezentată la Salonul AutoExpo 2018, include: 

Picanto
Un nou standard pentru autoturismele de oraș, conceput pentru cumpărătorii care sunt la prima mașină. Un autoturism de oraș care adaugă un plus de confort pentru călătorii pline de bucurie, ce beneficiază în standard de airbag-uri pentru o siguranță sporită dar și de o economie de combustibil incredibilă.

Rio
Un autoturism cu un aspect sportiv, practic și economic. Bine primit pe piața auto mondială datorită recunoașterii globale oferită de medalia de bronz primită în categoria transport a premiilor U.S. IDEA Design din SUA, unul dintre cele 3 premii de design de top la nivel mondial.

Stonic
Conceput pentru șoferii care trăiesc la maxim fiecare moment, își depășesc limitele și savurează fiecare aventură, noul Kia Stonic vine cu un entuziasm tineresc și un spirit liber în experiența crossover-ului urban.

Cerato
Adaugă o doză de extraordinar în viața ta.
Probabil ca niciodată nu te-ai gândit că inovația, excelența tehnică și stilul excepțional pot fi găsite împreună într-un autoturism accesibil. Dar în final, le poți găsi pe toate împreună. Lasă Noul Cerato să te ducă în locuri pe care doar ți le-ai imaginat.

cee'd
Ce se întâmplă când o echipă de design europeană premiată combină silueta coupé sportivă cu funcționalitatea unui autoturism în cinci uși? Kia Ceed. Conceput atât la interior cât și la exterior cu o serie de noi funcționalități attractive, te face să-ți dorești un singur lucru: să-l conduci.

Soul EV
Soul EV este primul vehicul complet electric produs de Kia. Este dezvoltat pe platforma noului Kia Soul, dar cu câteva îmbunătățiri tehnologice atractive, atât la interior cât și la exterior.

Cadenza
Modelul Cadenza este gândit pentru a atrage atenția și a depăși așteptările. Cu un design modern simplu, grila frontală a modelului Cadenza oferă o eleganță clasică.

Stinger
Având spiritul unui Gran Tourismo (GT), noul Kia Stinger este conceput pentru a oferi o experință de condus emoționantă și plăcerea exclusivității. Cu un design care întoarce privirile și performanțe de top, îți va face “pielea de găină”.

Mohave
Indiferent pe unde conduci și care este priveliștea care se așterne în fața ta, Kia Mohave te va face să te simți în largul tău, având întotdeauna la îndemână puterea de care ai nevoie.

Sorento
Perfect pentru cei care așteaptă întotdeauna puțin mai mult. Kia Sorento, cu o capacitate de 7 locuri, combină un design remarcabil, o tehnologie de vârf și un angajament absolut față de calitate.

Sportage
Kia Sportage este un SUV capabil să satisfacă nevoile zilnice dar și ieșirile de weekend, datorită stilului și performanței sale unice.

Grand Carnival
Grand Carnival vă duce într-un loc în care designul superior și caracteristicile cu adevărat inteligente se combină cu înțelegerea profundă a nevoilor practice de conducere.

Niro Plug In Hybrid
Niro Plug-In Hybrid Electric Vehicle (PHEV) este următorul pas în evoluția electrică. Deschideți drumul cu un sistem hibrid capabil să funcționeze complet electric (modul EV) prin simpla apăsare a unui buton, pentru a beneficia de călătorii memorabile.

Optima Hybrid
Elegant, rafinat și proiectat ergonomic, autoturismul de familie Kia Optima oferă un confort excepțional șoferului și pasagerilor datorită aspectului exterior și a interiorului spațios.

* Conform Centrului pentru Cercetare în Economie și Afaceri - companie londoneză de consultanță - în clasamentul anual întocmit în decembrie 2017

 


 

Despre Kia Romauto
Kia Romauto (www.kia.ro) este distribuitorul oficial al autovehiculelor produse de Kia Motors Corporation în România, din anul 2004. Activitatea sa este concentrată pe vânzarea, prin intermediul rețelei naționale de dealeri, a autoturismelor, pieselor și accesoriilor originale Kia. Compania distribuie în Romania direct și prin intermediul rețelei de dealeri, toată gama de autoturisme Kia.


Despre Kia Motors Europe
Kia Motors Europe este divizia de vânzări, marketing și service a Kia Motors Corporation. Având sediul central în Frankfurt, Germania, acoperă 30 de piețe de comercializare din Europa.

Despre Kia Motors Corporation
Kia Motors Corporation (www.kia.com) - un producător auto de clasă mondială a fost fondată în 1944 fiind cel mai vechi producător de vehicule cu motor din Coreea. Cele peste 3 milioane de autoturisme Kia sunt produse anual în 14 fabrici de producție și asamblare din cinci țări și sunt comercializate printr-o rețea de distribuitori și dealeri ce acoperă aproximativ 180 de țări. Astăzi, Kia are peste 51,000 de angajați la nivel mondial și venituri anuale de peste 45 miliarde USD. Este sponsorul principal al turneului de tenis Australian Open și partenerul auto oficial al FIFA - organismul de conducere al FIFA World Cup™. Sloganul brand-ului Kia Motors Corporation - "The Power to Surprise” (Puterea de a surprinde) - reprezintă angajamentul global al companiei de a surprinde prin experiențe incitante ce depășesc orice așteptare.


Pentru mai multe informații despre Kia Motors și produsele noastre, vă rugăm să vizitați Centrul nostru media global, disponibil la www.kianewscenter.com.