Mergi la continut

Kia a primit trei trofee la premiile iF Design Awards 2018


- Kia Stinger, Stonic și Picanto au primit premiul „iF Design”
- Numărul total al premiilor iF design primite de Kia a ajuns la 15
- Au fost depuse peste 6,400 de înscrieri din 54 de țări pentru prestigiosul premiu de design


Kia Motors a câștigat trei prestigioase premii „iF Design”, întărind astfel reputația brandului de constructor de automobile cu un design extraordinar. Noul sedan sportiv Kia Stinger, crossover-ul compact Stonic și mașina de oraș Picanto au fost fiecare premiate în categoria „Product Design”.Anul 2018 este al doilea an consecutiv în care Kia câștigă trei premii iF Design și al nouălea an consecutiv în care compania este onorată cu prestigiosul premiu. Acest ultim hat-trick duce la 15 numărul total al premiilor iF design primite de Kia.

Stinger, proiectat la Centrul de Design European al Kia din Frankfurt, Germania, se potrivește cu designul clasic al unui gran turismo, cu un interior spațios și încântător. Având inspirație din modelele „grand tourer” din anii '70, Stinger are proporțiile elegante ale unui model fastback și o formă musculară în partea de jos a aripilor, evidențiind puterea livrată punții spate.Desenat de asemenea în Frankfurt, Stonic, modelul de debut al Kia în segmentul crossover compact, oferă un design exterior îndrăzneț și frapant, combinat cu poziția de condus mai înaltă și cu un aspect de SUV practic. Este cel mai personalizabil automobil pe care l-a construit vreodată Kia, oferind cumpărătorilor posibilitatea alegerii unei game largi de combinații de două tonuri de culori la exterior și interior.A treia generație Kia Picanto - cel mai mic automobil Kia - vine cu un caracter tineresc și energic în segmentul A. Se mândrește cu un design nou și distinctiv și un interior high-tech de înaltă calitate, cu un potențial imens de personalizare. În pofida dimensiunilor sale compacte, designul inteligent al noului Picanto îl propune ca unul dintre cele mai spațioase automobile din clasa sa.iF Design Award 2018: 6,400 de înscrieri din 54 de țări
Încă de la lansarea sa în 1953, premiul iF Design a devenit unul dintre cele mai importante premii din lume care onorează excelența în design. Premiul își are originea în designul produselor industriei de bunuri (‘Formgerechte Industrieerzeugnisse’ (Good Industrial Design)), expoziție inițiată de Hannover Messe și este una dintre cele mai mari competiții de design din lume. În 2018, companii din 54 de țări au trimis 6,402 produse pentru a fi evaluate de un juriu internațional independent format din 63 de experți în design.

Premiul iF Design are șapte categorii: Product, Packaging, Communication, Service Design / UX, Architecture, Interior Design, and Professional Concept. Noile modele Kia au fost onorate în categoria Product Design.

Ceremonia oficială a decernării premiilor iF design Awards 2018 va avea loc pe 9 martie 2018 la sediul BMW Welt din Munchen. O selecție a produselor câștigătoare va fi expusă la expoziția iF Design din HafenCity, Hamburg. În plus, toți câștigătorii pot fi vizualizați pe site-ul www.ifdesign.de sau de pe aplicația „iF design” disponibilă pentru smartphone.

 


 

Despre Kia Romauto
Kia Romauto (www.kia.ro) este distribuitorul oficial al autovehiculelor produse de Kia Motors Corporation în România, din anul 2004. Activitatea sa este concentrată pe vânzarea, prin intermediul rețelei naționale de dealeri, a autoturismelor, pieselor și accesoriilor originale Kia. Compania distribuie în Romania direct și prin intermediul rețelei de dealeri, toată gama de autoturisme Kia.


Despre Kia Motors Europe
Kia Motors Europe este divizia de vânzări, marketing și service a Kia Motors Corporation. Având sediul central în Frankfurt, Germania, acoperă 30 de piețe de comercializare din Europa.

Despre Kia Motors Corporation
Kia Motors Corporation (www.kia.com) - un producător auto de clasă mondială a fost fondată în 1944 fiind cel mai vechi producător de vehicule cu motor din Coreea. Cele peste 3 milioane de autoturisme Kia sunt produse anual în 14 fabrici de producție și asamblare din cinci țări și sunt comercializate printr-o rețea de distribuitori și dealeri ce acoperă aproximativ 180 de țări. Astăzi, Kia are peste 51,000 de angajați la nivel mondial și venituri anuale de peste 45 miliarde USD. Este sponsorul principal al turneului de tenis Australian Open și partenerul auto oficial al FIFA - organismul de conducere al FIFA World Cup™. Sloganul brand-ului Kia Motors Corporation - "The Power to Surprise” (Puterea de a surprinde) - reprezintă angajamentul global al companiei de a surprinde prin experiențe incitante ce depășesc orice așteptare.


Pentru mai multe informații despre Kia Motors și produsele noastre, vă rugăm să vizitați Centrul nostru media global, disponibil la www.kianewscenter.com.