Despre model

 

 

MAI DOTAT CA NICIODATĂ


Dacă iubești Kia Rio, cu siguranță vei adora ediția curentă a noului model. Popularitatea sa imensă pe tot globul ne-a îndemnat încă o dată să îmbunătățim Kia Rio - de data aceasta cu un facelift vizual rezultând un exterior mai stilat, un interior de calitate superioară și un nivel al confortului și spațiului de top în această clasă.

 

 


 

 

 

UN ASPECT ÎMPROSPĂTAT LA EXTERIOR


Sub îndrumarea lui Peter Schreyer, Președinte și Designer Șef al Kia, echipa de design din Coreea a updatat grila nas de tigru a modelului și a oferit mașinii un spoiler față remodelat precum și noi lumini de ceață. Cele trei modele ale jantelor (de 15-, 16- și 17-inch) oferă profilului noului Rio un stil împrospătat și unic. Un nou design al spoilerului spate definește transformarea exteriorului.


 

 

DOTĂRI ÎMBUNĂTĂȚITE LA INTERIOR


Experiența de condus din interiorul noului Rio este îmbunătățită prin adăugarea accentelor cromate în jurul celor patru guri de ventilație și prin inserarea unei console centrale redesenată. Modelele de top EX aduc o nouă tapițerie în dotarea standard în timp ce opțiunea tapițeriei din piele gri își face apariția pe această a patra generație a modelului. Noile opțiuni includ printre altele ultima generație a sistemului de navigație cu touchscreen de 7-inch și un sistem audio digital (disponibil în funcție de piață).


 


EFICIENȚĂ MAXIMĂ SUB CAPOTĂ


Noul model Kia Rio va fi disponibil în Europa cu patru motoare eficiente, în funcție de piață. Având puteri ce variază între 70 (75) și 109 CP, aceste motoare vor antrena puntea față prin intermediul unei transmisii manuale cu cinci sau șase viteze sau unei transmisii automate cu patru viteze. Fiecare motor al noii game Rio este disponibil, opțional, cu ce-a de a doua generație a tehnologiei Start/Stop (ISG) - ce include un control avansat al alternatorului și un starter îmbunătățit precum și cauciucuri cu rezistență scăzută la rulare.