IATA NOUL KIA RIO

Va invitam alaturi de noi la Salonul Auto de la Paris 2016 pentru a descoperi premierele si inovatiile captivante de la standul Kia!

O atentie deosebita o va avea premiera mondiala a noului Kia Rio. Aflat acum la cea de-a patra generatie, noul Kia Rio va beneficia de o primire entuziasta datorita noului design exterior evoluat si interiorului impresionant.

Ramaneti alaturi de noi pentru noi informatii. Va asteptam cu drag in lumea Kia!

> ABONEAZA-TE LA NEWSLETTERUL NOSTRU
UNDE SI CAND NE PUTETI GASI
Zile dedicate presei: 29 Septembrie, 6:30 pm - 7:00 pm,
30 Septembrie, 8:00 am - 07:00 pm
Zile dedicate publicului: 1 - 16 Octombrie, 10:00 am - 8:00 pm
Conferinta de presa: 29 Septembrie, 3:45 pm (ora Romaniei)
Locatie: Sala 3 - Stand Numar A 322
> MAI MULTE INFORMATII

URMARITI LANSAREA NOILOR MODELE KIA

PREMIERA MONDIALA LA PARIS: NOUL KIA RIO

Cea de a patra generatie Kia Rio reprezinta un pas inainte din toate punctele de vedere. Pregatiti-va pentru un nou caracter distinct cu linii drepte si suprafete line, un aspect echilbrat si de incredere, un nivel practic de top si tehnologii de siguranta, ultimele caracteristici in materie de conectivitate dar si un nivel de manevrabilitate si condus mai captivant.

PRELUCRAT SI RAFINAT: NOUL KIA CARENS

Noul Kia Carens 2016 este imbunatatit atat la interior cat si la exterior - incluzand mici dar importante modificari asupra exteriorului sau modern dar si la interior gratie materialelor premium si designului ingenios. Aceasta noua generatie a modelului ce face parte din familia Kia dispune de o gama de dotari de siguranta noi si sofisticate, conectivitate avansata si solutii infotainment care, cu siguranta vor fi si mai atractive.

MAI PUTERNIC CA NICIODATA: NOUL KIA SOUL

Kia dezvaluie o serie de imbunatatiri ale modelului sau compact Soul, ce includ un design mai rafinat si tehnologii avansate - dar si varianta puternica a motorului de 1.6 litri T-GDI de 204 CP, astfel ca avem cea mai puternica versiune Kia Soul de pana acum. Designul interior si exterior imbunatatit completeaza performantele acestui motor, care dispune de transmisia cu dublu ambreiaj cu sapte trepte.

RAMANETI APROAPE DE NOI PENTRU NOI INFORMATII CAPTIVANTE!