KIA PREZINTA:
NOUL SPORTAGE

Cel mai bine vandut SUV Kia in Europa.

Ramaneti aproape de noi! Cel mai bine vandut SUV Kia in Europa este disponibil in showroom-urile din Romania.
A patra generatie Kia Sportage este disponibila in showroom-uri incepand din februarie 2016. SUV-ul Kia numarul unu se lauda cu un design exterior si interior atractiv, complet refacut, o serie de tehnologii avansate noi si o calitate superioara. Echipa de design din Europa a fost dornica sa faca noul Sportage mai expresiv si absolut uimitor. Noul Sportage dispune de un pachet sofisticat si inovativ - incepand cu designul distinctiv si calitatea interiorului ce beneficiaza de confort sporit, siguranta si conectivitate si continuand cu o serie de motoare si transmisii ce contribuie la imbunatatirea eficientei si performantelor. Pentru prima data, Sportage dispune, de asemenea, de specificatiile noului pachet 'GT Line'.
Oferind versatilitatea modelului standard, noul Sportage este conceput sa atraga pe cei ce-si doresc o experienta de condus mai sportiva.

Aboneaza-te la newsletter pentru mai multe informatii

DESIGN EXTERIOR UIMITOR
SI CALITATE IN INTERIOR

Nu doar vei vedea diferenta. O vei simti.


Designul exterior distinctiv are un profil lateral impunator, o atitudine puternica iar partea frontala si cea din spate dispune de un design indraznet. Capota fata este sculptata de grila avand semnatura Kia si ofera noului Sportage o inconfundabila aparitie sportiva. Totul este completat de stilul elegant al luminilor spate.

Dispunand de materiale moi la atingere, finisari ireprosabile si atentia maxima acordata fiecarui detaliu, interiorul noului Kia Sportage este la fel de confortabil cum ti-ai fi imaginat. Incepand cu scaunele stilate si continuand cu calitatea premium a materialelor din cabina, nu-ti lipseste nimic pentru a te face sa te simti ca acasa.

CONFORTUL SI NOUTATILE TEHNOLOGICE
TE VOR PROVOCA

Bucura-te de ultimele descoperiri tehnologice ale noului Kia Sportage.

Sistemul inteligent de asistenta la parcare

Parcarea in orasul aglomerat va fi fara stres si chiar mai distractiva. Sistemul inteligent de asistenta la parcare te ajuta la ghidarea si asistarea parcarii laterale sau perpendiculare.

Haionul inteligent

Pur si simplu vei adora functionalitatea haionului inteligent - mai ales cand ai bagaje foarte multe. Iti ofera acces fara ajutorul mainilor - pur si simplu te apropii de masina, stai in zona timp de 3 secunde si haionul se va deschide automat.

Franarea Autonoma de Urgenta(1)

Noul Kia Sportage acorda o atentie deosebita caracteristicilor de securitate. Sistemul de franare autonoma de urgenta detecteaza vehiculul din fata precum si pietonii care traverseaza strada. Folosind senzori, o camera pentru monitorizarea zonei de proximitate si viteza vehiculelor, avertizeaza soferul in cazul aparitiei unui eveniment cu risc de coliziune potential. Daca nu exista nicio reactie din partea soferului, masina franeaza automat pentru a evita sau diminua accidentul.

Fiecare detaliu al
Noului Sportage
te va impresiona

Detectarea unghiului mort

Datorita acestei caracteristici nu vei mai avea suprize neplacute pe drum. Sistemul de detectare a unghiului mort dispune de un radar ce monitorizeaza unghiul mort si te avertizeaza cu o lumina intermitenta in oglinda de masinile care vin din spate.

Sistemul de navigatie Kia de 8'' cu Servicii conectate

Noul nostru sistem de navigatie cu Servicii Conectate Kia oferit de TomTom Live Services te conduce la urmatorul nivel de precizie si excelenta. Te tine conectat cu lumea exterioara si iti ofera mai multe informatii utile ca niciodata: trasee standard, actualizari in timp real a traficului, limitari de viteza (2), atractii locale, starea vremii si multe altele. Oferita in echiparea standard, sistemul de navigatie ofera 7 ani de actualizare a hartilor (3) si servicii live.

Experimenteaza
performante remarcabile.

Noul
Kia Sportage disponibil
incepand din Februarie 2016.

(1) Sistemul de franare autonoma de urgenta

Sistemul de franare autonoma de urgenta (AEBS) este un sistem de asistenta si nu scuteste soferul de responsabilitatea de a conduce autoturismul in siguranta in orice moment. Soferul trebuie sa-si adapteze comportamentul de condus la capacitatile personale de condus, la cerintele legale precum si la conditiile de trafic. AEBS nu este conceput pentru a permite conducerea automata a autovehiculului. Pentru mai multe informatii va rugam sa consultati manualul de utilizare a posesorului auto.

(2) Serviciul TomTom de detectare a camerelor privind viteza

Majoritatea guvernelor si autoritatilor locale sunt de acord ca Serviciul TomTom de detectare a camerelor privind viteza ajuta la conducerea in siguranta. Kia se conformeaza legislatiei locale si, acolo unde este necesar ne adaptam practicile.

(3) 7 ani de actualizare a hartilor

Ca parte a programului de calitate promis, fiecare vehicul Kia care dispune de sistemul de navigatie LG instalat in fabrica are incluse sase actualizari anuale gratuite a hartilor. Este o oferta unica care te asigura ca sistemul tau de navigatie este intotdeauna actualizat. Programul se aplica doar vehiculelor noi achizitionate dupa data de 28 februarie 2013 si care dispun de sistemul de navigatie LG instalat in fabrica. Costuri pot aparea la punctele de service in functie de timpul alocat actualizarilor. Garantia sistemului de navigatie nu este afectata de acest program. Kia nu este responsabila pentru calitatea informatiilor oferita de furnizorul de harti Navteq.

Learn more about Kia's Sponsorship Submit Your Photo/Video Show Us Your Spirit Sorento Lear More About Kia & Australian Open