Kia Stinger 2018 primește premiul EyesOn Design pentru Excelență în Design

- Mult râvnitele premii sunt selectate de lideri în design din industria auto
- Sedanul Kia Stinger este gata să redefinească segmentul din care face parte
- Cu noul sedan cu tracțiune spate, visele designerilor devin realitate

 

(SEUL) 12 Ianuarie 2017 - Noul sedan Stinger produs de Kia Motors a fost onorat cu premiul EyesOn Design pentru Excelență în Design la Salonul Auto Internațional Nord American (NAIAS) de la Detroit. La un eveniment dominat de obicei de prezentările companiilor auto din America, Kia Stinger a furat lumina reflectoarelor.

 

 

"Am realizat foarte multe autoturisme importante și sunt mândru de fiecare dintre ele, dar Stinger reprezintă ceva special", a spus Peter Schreyer, designer șef al Kia Motors.

 

Premiul EyesOn Design onorează cele mai bune concepte și autoturisme produse ce debutează pe piața auto mondială la Salonul Auto Internațional Nord American (NAIAS) de la Detroit. Categoriile din anul acesta includ: Concept Car; Production Car; Concept Truck; Production Truck; Innovative Use of Color, Graphics and Materials; Interior Design; User Experience Award and Designer Catalyst.
Designul noului Kia Stinger 2018  a fost supervizat de către Peter Schreyer, designerul șef al Kia Motors și de către Gregory Guillaume, designerul șef al Kia Motors Europe.

 

 

Debordând de putere, pasiune și performanță, Kia Stinger 2018 este un sport sedan construit pentru un condus captivant în timp ce pasagerii sunt răsfățați in lux. Începând cu partea din față cu suprafețe netede, continuând cu părțile laterale zvelte și partea din spate impunătoare, Kia Stinger emană o încredere puternică. Atitudinea și echilibrul vizual al noului Kia Stinger oferă un aer ce conduce mai mult către eleganță și atletism evitând agresivitatea pură. În interior descoperim un spațiu util luxos și minunat realizat. Un plan orizontal bine definit se întinde de-a lungul planșei de bord și oferă șoferului un volan gros, îmbrăcat în piele. În fața șoferului găsim un singur panou de bord ce oferă o combinație între analog și digital. Planificat pentru a fi pus în vânzare spre sfârșitul acestui an, Kia Stinger se bazează pe calitatea și fiabilitatea de top oferite de Kia Motors.