Mergi la continut

KIA ROMAUTO, noul partener al FC STEAUA BUCUREȘTI


Kia Romauto și FC Steaua București anunță semnarea unui parteneriat valabil pe o periodă de doi ani, care va debuta începând cu returul sezonului 2016-2017.

 

La conferința de presă în care a fost anunțată asocierea dintre cele două branduri de success au participat Dan Chitaru, Președinte/CEO Kia Romauto, respectiv Valeriu Argăseala, Președinte FC Steaua, Laurențiu Reghecampf, antrenorul Stelei, precum și jucătorii Mihai Pintilii și Wilfried Moke.

 

 

Kia Romauto este distribuitorul oficial al autovehiculelor produse de Kia Motors Corporation în România din anul 2004. Activitatea sa este concentrată pe vânzarea, prin intermediul rețelei naționale de dealeri, a autoturismelor, pieselor și accesoriilor originale Kia. Compania distribuie în Romania direct și prin intermediul rețelei de dealeri, toată gama de autoturisme Kia. Dintre cele mai importante pe piața românească putem menționa modelele de succes cee’d, Sportage și Sorento, Sportage fiind calificat în finala competiției “Mașina Anului în România 2017”.


Kia Motors Corporation este singurul producător auto din lume care oferă garanție de 7 ani, integrală și transmisibilă, la toate modelele. Peste 3 milioane de autovehicule sunt produse anual în cele 14 unități de producție și asamblare, localizate în 5 țări și cu o rețea de distribuție acoperind 180 de țări în lume. 

     Kia are astăzi peste 50.000 de angajați în întreaga lume și un venit anual de aproape 44 miliarde USD. Este sponsor principal al turneului de tenis Australian Open si partener oficial auto UEFA și FIFA – organismul care guvernează FIFA World Cup™.

Sloganul companiei, "The Power to Surprise" ("Puterea de a surprinde"), reprezintă angajamentul de a depăși așteptările clienților din lumea întreagă prin inovații în materie de design, tehnologie și comunicare, ceea ce a dus la o creștere a vânzărilor și a imaginii Kia Motors Corp."Întrucât valoarea, pasiunea și determinarea Stelei sunt si caracteristici ale ADN-ului Kia Motors, am hotărât ca, începând de astăzi, să fim alături de suporteri și de FC Steaua Bucuresti. Sloganul Kia este Power to Surprise și, împreună cu Steaua, suntem convinși că vom sărbători numeroase succese!" a declarat Dan Chitaru, Președinte/CEO Kia Romauto.

 

"Atunci când vine vorba despre performanțe, Steaua este pe primul loc in istoria fotbalului românesc. În concluzie, asocierea clubului nostru cu un brand care este partener oficial al competițiilor inter-țări organizate de către FIFA șI UEFA este una venită în mod natural și, în același timp, onorantă pentru noi!", a completat Valeriu Argăseală, Președinte FC Steaua București.