MIT MOTORS INT. – premieră în România la Salonul Auto București și Accesorii

Mit Motors Int. - dealer și service autorizat pentru mărcile KIA, ISUZU și MITSUBISHI - participă la Salonul Auto Bucuresti si Accesorii 2016. Evenimentul se desfășoară în perioada 20 octombrie - 30 octombrie 2016, la ROMAERO Băneasa.

 

Suntem prezenți la acest eveniment cu un stand reprezentativ de mașini expuse, in pavilionul H - 107.


În stand, clienții vor face cunoștință, în premieră în România, cu noul model KIA Niro - noul crossover hibrid.

Kia Niro, al cărui debut a avut loc la Salonul Internațional de la Geneva, este un crossover hybrid cu emisii CO2 scăzute ce marchează dezvoltarea primei platforme dedicate al unui autoturism eco din gama Kia.

 

Kia Niro este un crossover spațios ce oferă un consum eficient de combustibil și un grup motopropulsor hibrid foarte avansat. Dezvoltat de la zero ca un vehicul hibrid dedicat, Kia Niro se evidențiază față de stilul hibrid conservator al rivalilor sai printr-un design modern și atractiv.

 

 

Noua platformă a crossover-ului, a fost dezvoltată separat de modelele Kia existente, fiind gândită pentru a se potrivi unui set de tehnologii ce au în vedere protecția mediului înconjurător precum și dezvoltarea generațiilor viitoare de trenuri de rulare. Grupul motopropulsor hibrid al noului Niro - compus dintr-un motor GDI de 1.6 litri, un set de baterii lithiu-ion, un motor electric de 32 kW și o transmisie automată în sapte trepte cu dublu ambreiaj - are emisii CO2 combinate de doar 88 g/km fiind capabil de un consum de doar 3.8 litri la fiecare 100 km parcurși.

 

Un crossover stilat ce iese în evidență pe piața autoturismelor hibride
Kia Niro se laudă cu un design complet nou, reprezentând în același timp o completare a stilului de design al brandului, fără precedent în linia de modele Kia. Stilul noului Niro a fost dezvoltat în centrele de design Kia din California, SUA și Namyang, Coreea și înglobează practicabilitatea și alura estetică a unui crossover compact cu o caroserie aerodinamică cu linii netede și suprafețe subtil sculptate.

 

 

Kia Niro a fost dezvoltat în principal pentru a avea un coeficient aerodinamic performant de doar 0.29 Cd, fiind astfel mai aerodinamic decât mulți dintre rivalii săi hibrizi. Ampatamentul său relativ lung (2,700 mm) și profilul frontal și posterior scurt (870 și respectiv 785 mm) asigură ocupanților săi un spațiu interior generos.

 

 

 

Planșă de bord modernă ce evidențiază spațiul interior
Interiorul noului Kia Niro a fost gândit pentru a oferi un aspect modern și spațios, având o planșă de bord lată și linii orizontale bine definite. Kia Niro urmează linia celor mai recente modele Kia, oferind o calitate crescută și materiale moi la atingere pretutindeni în interior.

 

 

Liniile clare ce se întind de-a lungul cabinei separă diferitele zone ale planșei de bord, cu ceasurile de bord și sistemul HMI (human-machine interface) situate pe aceeași paralelă și o coloană dedesubt ce grupează comenzile pentru sistemul de încălzire și ventilație.


Un grup motopropulsor hibrid avansat cu emisii CO2 de doar 88 g/km
În dezvoltarea noului Kia Niro HEV, eforturile echipei de ingineri s-au concentrat în principal, pe oferirea unui consum de combustibil de vârf în segmentul crossover compact. Kia Niro combină designul său stilat, cu emisii CO2 de doar 88 g/km (mixt) și o economie mare de combustibil. Echipat cu jante de aliaj de 16-inch, consumul de combustibil este de doar 3.8 litri la 100 km parcurși (mixt și urban, NEDC).

 

Noul motor marchează prima combinare între un ciclu de combustie Atkinson, un sistem de răcire a gazelor recirculate (EGR), injecția directă pe benzină, mărirea cursei pistonului și micșorarea diametrului cilindrului în vederea maximizării eficienței.

 

Sistem avansat de baterii cu energie regeneratoare și tehnologii de reîncărcare
Pachetul de baterii lithiu-ion de 1.56 kWh este cel mai ușor și mai eficient pachet folosit de Kia până acum, având o densitate cu până la 50% mai mare și o eficiență a energiei cu 13% mai mare decât bateriile rivalilor săi. Cântărind doar 33 kg, pachetul de baterii al Kia Niro permite regenerarea energiei electrice în condițiile decelerării.

 

Alături de noul Kia Niro, vor fi prezente modelele Sorento, Sportage, cee'd, cee'd_sw si Soul EV.

 

Despre Mit Motors Internațional (www.mit-motors.ro)

Înființat din anul 1998, MIT MOTORS INT își concentrează (prin cele 3 unitati aflate in Bucuresti) activitatea pe vânzarea, întreținerea, reparația automobilelor.
În plus, oferă servicii de brokeraj pentru asigurări, asistență tehnică, asistență rutieră în România și în străinatate, transport, servicii financiare.
De asemenea, MIT MOTORS INT oferă spre achiziție autovehicule rulate, cu garanție, ce pot fi preluate în sistem leasing sau în rate. Un serviciu ce vine în ajutorul potențialilor clienți, este serviciul de tip buy-back pentru toate mărcile pe care centrul le comercializează: KIA, Isuzu si Mitsubishi.

 

Despre Kia Motors Corporation - singurul producator auto din lume care oferă garanție de 7 ani, integrală, transmisibilă, la toate modelele.

Kia Motors Corporation, o marcă a vehiculelor de calitate construite pentru cei cu spirit liber, a fost fondată în anul 1944, fiind cel mai vechi producător de vehicule motorizate din Coreea de Sud.
Peste 3 milioane de autovehicule sunt produse anual în cele 14 unități de producție și asamblare, localizate în 5 țări și cu o rețea de distribuție acoperind 180 de țări în lume. Kia are astăzi peste 50.000 de angajați in intreaga lume și un venit anual de aproape 44 miliarde USD. Este sponsor principal al turneului de tenis Australian Open si partener oficial auto FIFA - organismul care guverneaza FIFA World CupTM.

Sloganul companiei "The Power to Surprise" („Puterea de a surprinde") reprezintă angajamentul de a depăși așteptările clienților din lumea întreagă prin inovații în materie de design, tehnologie și comunicare