VIATA ESTE MAI PALPITANTA CU NOUL KIA RIO

Noul Kia Rio reprezinta, din toate punctele de vedere, o propunere convingatoare in segmentul B. Incepand cu liniile netede, sculptate ale designului sau atractiv si continuand cu spatiul interior generos, confortul si utilitatea noilor tehnologii de conectivitate si asistare a diferitelor functii inteligente, dar si flexibilitatea spatiului destinat bagajelor - pana la confirmarea tehnologiilor de siguranta de top si bucuria conducerii unui autoturism dinamic.

> ABONEAZA-TE LA NEWSLETTERUL NOSTRUNOUL KIA RIO: EVOLUTIE DIN TOATE PUNCTELE DE VEDEREDESIGN EXTERIOR: MAI DINAMIC CA NICIODATA

Chiar si in repaos, exteriorul noului Kia Rio exprima miscare din orice unghi l-ai privi. Farurile cu functie bi xenon si cea mai recenta interpretare a grilei Kia au acum un aspect nou, indraznet. Din profil, capota prelungita si liniile aerodinamice precis definite impreuna cu portierele amplifica aspectul autoturismului, transmitand in acelasi timp miscare si rapiditate, in timp ce montantul C foarte puternic exprima stabilitate. Definit de linii drepte si suprafete netede, noul profil, puternic reprezentat, sugereaza performanta pe care o vei experimenta la volanul noului Kia Rio.

INTERIOR IMBUNATATIT: MAI MULT SPATIU, CONFORT SI CONECTIVITATE

Noul Kia Rio ofera unul dintre cele mai spatioase interioare din clasa sa, impreuna cu numeroase tehnologii avansate gandite pentru maximizarea confortului si comoditatii - ce includ deschiderea usilor si pornirea motorului fara cheie, scaune si volan incalzite, senzori de ploaie si pornirea automata a luminilor. O alta caracteristica de top o constituie interfata HMI (human-machine interface), situata in centrul plansei de bord, ce include un sistem de navigatie cu touchscreen de 7’’ de inalta rezolutie cu serviciile de conectare Kia oferite de TomTom, dar si sistemul Android Auto si Apple CarPlay pentru integrare cu smartphone-ul. Prin urmare, te vei simti mai "conectat" ca oricand.

SIGURANTA IMBUNATATITA, SPATIU MAI MARE PENTRU BAGAJE SI MANEVRABILITATE CAPTIVANTA

In dezvoltarea noului Kia Rio, designerii si inginerii nostri au acordat o prioritate maxima in oferirea celor mai inalte standarde privind siguranta. Pe langa faptul ca este primul autoturism din clasa sa ce dispune de sistemul autonom de franare de urgenta cu recunoasterea pietonilor (AEB - Autonomous Emergency Braking), noul Kia Rio dispune si de sistemul de avertizare la parasirea benzii de circulatie (Lane Departure Warning System). De asemenea, cei 325 de litri ai portbagajului si scaunele spate rabatabile te pregatesc sa-ti pui in practica chiar si cele mai mari planuri. Sasiul a fost de asemenea modificat pentru a asigura un comportament mai agil dar si o manevrabilitate imbunatatita.