KIA PREZINTA: NOUL KIA NIRO & NOUL KIA OPTIMA SPORTSWAGON

Fiti alaturi de noi la Salonul Auto de la Geneva pentru a va prezenta ultimele noutati ale gamei noastre de modele - lansarea noului Kia Niro: un crossover hibrid compact dezvoltat pentru a aduce o imagine proaspata pe piata globala a SUV-urilor compacte prin sportivitatea si versatilitatea sa.

O alta aparitie remarcabila in linia de modele Kia o reprezinta noul Kia Optima Sportswagon. Ramanand fidel rafinamentului premium al modelului Optima sedan, ofera un dinamism sportiv unic si tehnologii de ultima ora din abundenta. Mai mult decat atat, acum are un spatiu pentru bagaje mult mai generos, versatilitate si dinamica de condus imbunatatite.

Ceea ce este cel mai important este faptul ca reprezinta primul vehicul electric plug-in hybrid al Kia si un pas inainte in extinderea portofoliului brandului in ceea ce priveste vehiculele cu emisii scazute: Noul Kia Optima Plug-In Hybrid.

> ABONEAZA-TE LA NEWSLETTERUL NOSTRU
UNDE SI CAND NE PUTETI GASI
Zile dedicate presei: 1 & 2 Martie,
07:30 - 06:00 pm
Zile dedicate publicului: 3 - 13 Martie,
10:00 - 08:00 pm
Conferinta de presa: 1 Martie, 09:00 - 09:15 am
Locatie: Sala 6 - Stand Numar 6421
> MAI MULTE INFORMATII

URMARESTE LANSAREA NOILOR MODELE LA
CONFERINTA DE PRESA KIA - 1 MARTIE 2016 LA ORA 9:00 AM - 9:15 AM

CROSSOVER DE ULTIMA GENERATIE: NOUL KIA NIRO

Cu un design modern si sofisticat, acest crossover hibrid cu emisii scazute inglobeaza spiritul practic si alura estetica a unui SUV compact, cu o structura aerodinamica si suprafete subtil sculptate. De asemenea, sub capota vom gasi un tren de rulare hibrid, special conceput pentru acest model nou. Mai multe detalii in curand!

NIVEL DE CONDUS PREMIUL LA UN NIVEL INALT: NOUL KIA OPTIMA SPORTSWAGON

Intruchipand toate calitatile superioare care fac din gama Optima un model aparte, stilul sportiv al noului Sportswagon iese imediat in evidenta cu aspectul sau atletic. Nivelul zgomotului in cabina este foarte scazut, avand in acelasi timp un rafinament premium in toate aspectele. Spatiul pentru bagaje din belsug, versatilitatea maxima si o dinamica de condus imbunatatita sunt doar cateva din elementele ce sunt remarcate.

CONCEPUT PENTRU A FACE SENZATIE: NOUL KIA OPTIMA PLUG-IN HYBRID

Un nou debut il constituie noul Optima Plug-In Hybrid - primul vehicul electric plug-in hybrid al Kia. Cu o autonomie de 54 de kilometri si un nivel al emisiilor de 37 g/km CO2 , noul tren de rulare avansat Plug-in Hybrid constituie o oferta convingatoare pentru clienti. Combina un design atractiv cu o experienta de condus excelenta, costuri de intretinere scazute si un impact scazut pentru mediu.

VA PREZENTAM NOILE TEHNOLOGII KIA DRIVE WISE

Descopera acum tehnologiile DRIVE WISE. Acestea au fost create pentru a imbunatati siguranta condusului si a oferi posibilitatea clientilor de a se concentra mai mult pe placerea condusului. Afla mai multe la standul Kia de la Salonul Auto Geneva 2016 si exploreaza noua generatie a tehnologiilor DRIVE WISE.